Øvrige situationer

Skal du på barsel, mens du er ledig? Er du på vej ud af arbejdsmarkedet, men vil gerne bibeholde en tilknytning? Skal du holde ferie, men er i tvivl om, hvilke regler der gælder for dig? Find den situation,  der passer på dig, og bliv klogere på dine muligheder.

Du kan også med fordel kigge nærmere på CA's tilbud til dig, indenfor bl.a. karriererådgivning, tests og kurser. Du finder en oversigt over CA's medlemstilbud her.

Nyheder og tilbud fra CA

Få karriererelevant inspiration, medlemstilbud og meget mere med nyhedsbrevet CA|NYT.

Knap: Tilmeld

Decorative

Ferie og feriedagpenge

Uanset din situation, har du ret til at holde ferie. Som ledig kan du få feriepenge fra din tidligere arbejdsgiver eller feriedagpenge fra CA, hvis du har optjent retten til dem. 

Decorative

Ophold i udlandet

Har du planer om at søge arbejde i udlandet, bør du kontakte os. Lovgivningen på dette område er meget kompliceret. Her kan du læse om de vigtigste regler.

Decorative

Reglerne ved sygdom som ledig

Som ledig med ret til dagpenge vil du modtage dagpenge, mens du er syg. Hvis du er sygemeldt i mere end 14 dage, vil du modtage sygedagpenge fra din kommune.

Decorative

Barsel som ledig

Som forælder har du ret til barselsorlov. Hvis du er ledig og skal på barsel, er det Udbetaling Danmark, som står for udbetaling af barselsdagpenge.

Decorative

Udmeldelse af CA+

Hvis du ønsker at melde dig ud af CA+ og gerne vil fortsætte som medlem af CA karrierepartner & a-kasse, kan du bruge formularen her.

Decorative

Udmeldelse af CA a-kasse

Brug denne formular, hvis du vil melde dig ud af CA og helt ud af a-kassesystemet. Hvis du ønsker at skifte til en anden a-kasse, skal du lade din nye a-kasse overflytte dig.

Decorative

Seniormedlemskab

Når du går på pension, ophører dit almindelige medlemskab af CA. Fortsæt din tilknytning til CA med et seniormedlemskab, og få adgang til medlemstilbud.

Nyheder og tilbud fra CA

Få karriererelevant inspiration, medlemstilbud og meget mere med nyhedsbrevet CA|NYT.

Knap: Tilmeld