Studerende - sådan bruger du CA

CA karrierepartner og a-kasse er din studiepartner både under og efter din uddannelse. Vi er specialister i at hjælpe akademikere og højtuddannede og dig, der studerer inden for business. Det er typisk dig, der ønsker at arbejde inden for marketing, kommunikation, økonomi og regnskab, HR og ledelse. Vi hjælper dig til et lettere studieliv og tilbyder dig samtidig en række gode medlemstilbud.

Få overblik som studiemedlem

Her finder du indgange til de formularer, du skal huske at bruge undervejs gennem dit studie. Du finder også vigtige informationer, du som studerende skal være særligt opmærksom på, så du fx ikke mister din ret til at få dagpenge, når du er færdiguddannet.

CA karrierepartner & a-kasse er din studiepartner både under og efter din uddannelse. Vi er specialister i at hjælpe akademikere og dig, der studerer inden for business.

Her finder du indgange til de formularer, du skal huske at bruge undervejs gennem dit studie. Du finder også vigtige informationer, du som studerende skal være særligt opmærksom på, så du fx ikke mister din ret til at få dagpenge, når du er færdig med dit studie.

Nyheder og tilbud fra CA

Bliv inspireret, og hold øje med kurser og andre tilbud med Career Toolbox nyhedsbrevet. 

Knap:Tilmeld

Decorative

Undervejs i dit studie

Der er masser at holde styr på, mens man studerer, og noget af det vedrører dit CA-medlemskab. Få overblik over, hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Decorative

Studiepartner.dk

De bedste eksperter og erfarne studerende deler deres viden om, hvordan du får et godt studieliv; i gratis videoer, guides, e-bøger og værktøjer.

Decorative

Fra bachelor til kandidat

Hvis du læser videre på en kandidat, skal du huske at informere os om din nye medlemsstatus, så du kan fortsætte som gratis studiemedlem.

Decorative

Snart færdig med dit studie

Når du afslutter en bachelor- eller kandidatuddannelse, skal du overholde 14-dages-reglen, så du ikke mister din ret til at få dagpenge.

Decorative

Udskyd forventet dim-dato

Hvis du dimitterer senere end den dato, du har oplyst til os, er det vigtigt at opdatere denne formular. Fordi, du ellers skal betale kontingent efter dimission.

Decorative

Medlemstilbud til studerende

Få overblik over de mange relevante tilbud og muligheder, CA tilbyder studerende. Gratis Excel-kurser, studieforsikringer og meget mere. 

Decorative

Breve fra CA

Her kan du få overblik over de breve og dokumenter, du modtager fra CA. Det gælder blandt andet mødeindkaldelser og udbetalingsspecifikationer.

Decorative

Gratis studiekurser

Få et bedre studieliv ved at deltage gratis i CA's efterspurgte kurser for studerende. Kurserne afholdes online eller tæt på landets store universiteter.

Nyheder og tilbud fra CA

Bliv inspireret og hold øje med kurser og andre tilbud med Career Toolbox nyhedsbrevet. 

Knap: Tilmeld

Endnu ikke gratis studiemedlem?

Som studerende kan du være gratis medlem og få en række fordele og tilbud i dit studieliv.

Knap: Læs mere
Tjek, om du kan blive gratis studiemedlem