Studerende - sådan bruger du CA

CA karrierepartner og a-kasse er din studiepartner både under og efter din uddannelse. Vi er specialister i at hjælpe akademikere og højtuddannede og dig, der studerer inden for business. Det er typisk dig, der ønsker at arbejde inden for marketing, kommunikation, økonomi og regnskab, HR og ledelse. Vi hjælper dig til et lettere studieliv og tilbyder dig samtidig en række gode medlemstilbud.

Få overblik som studiemedlem

Her finder du indgange til de formularer, du skal huske at bruge undervejs gennem dit studie. Du finder også vigtige informationer, du som studerende skal være særligt opmærksom på, så du fx ikke mister din ret til at få dagpenge, når du er færdiguddannet.

CA karrierepartner & a-kasse er din studiepartner både under og efter din uddannelse. Vi er specialister i at hjælpe akademikere og dig, der studerer inden for business.

Her finder du indgange til de formularer, du skal huske at bruge undervejs gennem dit studie. Du finder også vigtige informationer, du som studerende skal være særligt opmærksom på, så du fx ikke mister din ret til at få dagpenge, når du er færdig med dit studie.

Nyheder og tilbud fra CA

Bliv inspireret, og hold øje med kurser og andre tilbud med Career Toolbox nyhedsbrevet. 

Undervejs i dit studie

Der er masser at holde styr på, mens man studerer, og noget af det vedrører dit CA-medlemskab. Få overblik over, hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Fra bachelor til kandidat

Hvis du læser videre på en kandidatuddannelse, skal du huske at informere os om din nye medlemsstatus, så du kan fortsætte som gratis studiemedlem.

Snart færdig med dit studie

Når du afslutter en bachelor- eller kandidatuddannelse, skal du overholde 14-dages-reglen, så du ikke mister din ret til at få dagpenge.

Udskyd forventet dimissionsdato

Hvis du dimitterer senere end den dato, du har oplyst til os, er det vigtigt at opdatere denne formular. Du begynder nemlig at betale kontingent efter din dimission.

Medlemstilbud for studerende

Få overblik over de mange relevante tilbud og muligheder, CA tilbyder studerende. Gratis Excel-kurser, studieforsikringer og meget mere. 

Breve fra CA

Her kan du få overblik over de breve og dokumenter, du modtager fra CA. Det gælder blandt andet mødeindkaldelser og udbetalingsspecifikationer.

Nyheder og tilbud fra CA

Bliv inspireret og hold øje med kurser og andre tilbud med Career Toolbox nyhedsbrevet. 

Endnu ikke gratis studiemedlem?

Som studerende kan du være gratis medlem og få en række fordele og tilbud i dit studieliv.


Tjek, om du kan blive gratis studiemedlem