Anbefal et nyt CA-medlem

Er du glad for dit medlemskab af CA, og har du lyst til at give det gode videre?

Når du anbefaler os et nyt betalende medlem, får både du og det nye medlem et Luksusgavekort. Gavekortet kan bruges i bl.a. Zalando, Ilva, Matas, Saxo.com, biografer, Paradis, Babysam og mange andre steder. 

Har du en ven, der ville blive glad for et medlemskab? Så giv os et tip!

Sådan gør du

Du skal blot udfylde og indsende formularen nedenfor. Herefter kontakter vi din ven hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. Så snart din vens første kontingentindbetaling er registreret, sender vi jeres gaver**.

Husk at aftale med din ven, at det er ok, at vi ringer vedkommende op.

Din anbefaling
Dig selv

Med indsendelse af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Af hensyn til dokumentationskrav opbevarer vi jeres personoplysninger i 4 år, efter vi har anmodet om sletning. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Læs mere i CA's persondatapolitik eller kontakt vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som studiemedlem, ej heller for personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.

 

Tak for hjælpen!

Som tak for hjælpen med at hverve et nyt medlem, får du et luksusgavekort på kr. 200,-**. Din ven, som du har anbefalet, får samtidig et luksusgavekort på kr. 500,- i velkomstgave.**

Bemærk: Du og din ven vil modtage jeres gaver, når vi har registreret din vens første kontingentindbetaling til CA.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som studiemedlem, ej heller for personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.