Anbefal et nyt CA-medlem

Er du glad for dit medlemskab af CA, og har du lyst til at give det gode videre? Anbefal os et nyt betalende CA-medlem*. Som tak får både du og vores nye medlem en lækker gave.

CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for flere end 61.000 medlemmer inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR, rådgivning mv. Vi har den absolut højeste medlemstilfredshed i branchen og vi har lagt endnu flere karrierefremmende og gratis tilbud på hylderne til vores medlemmer.

Kender du nogen, der vil blive glad for at være medlem af Danmark bedste a-kasse, så giv os et tip!

Sådan gør du

Du skal blot udfylde og indsende formularen nedenfor. Herefter kontakter vi din ven hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. Så snart din vens første kontingentindbetaling er registreret sender vi jeres indmeldelsesgaver.

Husk at aftale med din ven, at det er ok, at vi ringer vedkommende op.

Din anbefaling
Dig selv
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

Du får en gave - som tak for hjælpen

Som tak for hjælpen med at hverve et nyt medlem, kan du vælge mellem et supergavekort på kr. 200,- eller 2 stk Royal Copenhagen Mega Blå Riflet krus. 

Din ven, som du har anbefalet, vil samtidig modtage et supergavekort på kr. 500,- i velkomstgave.

Bemærk: Du og din ven vil modtage jeres gaver, når vi har registreret din vens første kontingentindbetaling til CA.

* Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som gratis studiemedlem. Gælder heller ikke personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.