Anbefal et nyt CA-medlem og vind en rejse

Er du glad for dit medlemskab af CA, og har du lyst til at give det gode videre?

Når du anbefaler et nyt betalende medlem** til CA, deltager du i konkurrencen om et gavekort på 20.000*** kr. til en af Apollo Rejsers utallige destinationer. Du kan tage på alt fra træningsferie til krydstogt eller weekend get-a-ways. Og du behøver ikke at bruge hele beløbet på en gang.

Som tak for din anbefaling giver vi dig gavekort på 200 kr. og vores nye medlem et gavekort på 500 kr., som I kan bruge i bl.a. Magasin, Ilva, Lalandia, Matas, H&M, Bog & Idé, Silvan, Nordisk Film, Zoologisk Have og mange andre steder. 

Har du en ven, der ville blive glad for et medlemskab? Så giv os et tip! Du får et lod i puljen, for hvert betalende medlem vi får fra dig. 

Sådan gør du

Du skal blot udfylde og indsende formularen nedenfor. Herefter kontakter vi din ven hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. Så snart din vens første kontingentindbetaling er registreret, sender vi jeres gavekort.

Husk at aftale med din ven, at det er ok, at vi ringer vedkommende op.

Din anbefaling
Dig selv
Image CAPTCHA

Med indsendelse af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer data i 1 år. og vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Læs mere i CA's persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som gratis studiemedlem, ej heller for personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.
*** Gavekortet skal indløses hos Apollo Rejser. Vinderen trækkes d. 1/8-18 og får direkte besked.

Tak for hjælpen!

Som tak for hjælpen med at hverve et nyt medlem, får du et supergavekort på kr. 200,-. 

Din ven, som du har anbefalet, vil samtidig modtage et supergavekort på kr. 500,- i velkomstgave.

Bemærk: Du og din ven vil modtage jeres gaver, når vi har registreret din vens første kontingentindbetaling til CA.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som gratis studiemedlem, ej heller for personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.