Anbefal et nyt CA-medlem og vind et rejsegavekort på 20.000 kr

Er du glad for dit medlemskab af CA, og har du lyst til at give det gode videre? Anbefal os et nyt betalende CA-medlem*. Som tak får både du og vores nye medlem en lækker gave, og du deltager samtidig i lodtrækningen om et rejsegavekort på 20.000 kr til Mangaard Travel Group**.

CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for flere end 58.000 medlemmer inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR, rådgivning mv. Vi har den absolut højeste medlemstilfredshed i branchen og vi har lagt endnu flere karrierefremmende og gratis tilbud på hylderne til vores medlemmer.

Kender du nogen, der vil blive glad for at være medlem af Danmark bedste a-kasse, så giv os et tip!

Sådan gør du

Du skal blot udfylde og indsende formularen nedenfor. Herefter kontakter vi din ven hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. Så snart din vens første kontingentindbetaling er registreret sender vi jeres indmeldelsesgaver og registrerer dig i lodtrækningen om et rejsegavekort på 20.000 kr til Mangaard Travel Group.

Husk at aftale med din ven, at det er ok, at vi ringer vedkommende op.

Din anbefaling
Dig selv
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
2 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. F.eks. for 1 + 3, angives 4.

Præmien er sponsoreret af

Mangaard Travel Group
Ferierejser

Tag fx med på rundrejse i Californien med dansk rejseleder, på en anderledes og afslappet måde. 13 dage med morgenmad, drikkepenge samt mange udflugter inkluderet.

Du får en gave - som tak for hjælpen

Som tak for hjælpen med at hverve et nyt medlem, kan du vælge imellem et supergavekort på kr. 200,- eller et årskort til Tivoli.

Din ven, som du har anbefalet, vil samtidig modtage et supergavekort på kr. 500,- i velkomstgave.

Bemærk: Du og din ven vil modtage jeres gaver, når vi har registreret din vens første kontingentindbetaling til CA.

* Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som gratis studiemedlem. Gælder heller ikke personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.
** Gavekortet skal indløses hos Mangaard Travel Group. Vinderen trækkes d. 2. juni 2017 blandt anbefalinger givet  i perioden 1. marts - 1. juni 2017. Vinderen får direkte besked.