Nå dine mål - privat og professionelt

- en guide til at fastsætte mål, skabe handlekraft og opnå konstruktive tankemønstre.

Bogen indeholder en række værktøjer til at fastsætte mål og skabe både handlekraft og konstruktive tankemønstre, og kan hjælpe dig med at skabe nye standarder og unikke resultater for dig selv - både professionelt og privat. 

Med "Nå dine mål" får du:

  • Viden om, hvordan du sætter mål - og opnår dem gennem "målsætningens 8 essentielle trin"
  • Indsigt i hvad der motiverer dig, og hvordan du holder motivationen oppe
  • Viden om, hvordan drive, dedikation og disciplin hjælper dig
  • 7 konkrete vaner, der sikrer dig fremgang

Denne bog er tidligere udgivet under titlen "Fremgang".

Bestil e-bogen "Nå dine mål"

** Ja tak, jeg ønsker at modtage e-bogen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

Om forfatteren

Henrik Mærsk er certificeret coach, mentaltræner, teamudvikler og foredragsholder - og har desuden en baggrund som professionel håndboldtræner.

Siden 2009 har han arbejdet med at skabe større arbejdsglæde og mere handlekraftige medarbejdere.

Hans metoder baserer sig på den nyeste forskning inden for arbejdsglæde og handler om at træne virksomheder og ansatte i at skabe arbejdsglæde i praksis.