Nå dine mål - privat og professionelt

- en guide til at fastsætte mål, skabe handlekraft og opnå konstruktive tankemønstre.

Bogen indeholder en række værktøjer til at fastsætte mål og skabe både handlekraft og konstruktive tankemønstre, og kan hjælpe dig med at skabe nye standarder og unikke resultater for dig selv - både professionelt og privat. 

Med "Nå dine mål" får du:

  • Viden om, hvordan du sætter mål - og opnår dem gennem "målsætningens 8 essentielle trin"
  • Indsigt i hvad der motiverer dig, og hvordan du holder motivationen oppe
  • Viden om, hvordan drive, dedikation og disciplin hjælper dig
  • 7 konkrete vaner, der sikrer dig fremgang

Denne bog er tidligere udgivet under titlen "Fremgang".

Bestil e-bogen "Nå dine mål"

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke. CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Decorative

Om forfatteren

Henrik Mærsk, forfatter

Henrik Mærsk er certificeret coach, mentaltræner, teamudvikler og foredragsholder - og har desuden en baggrund som professionel håndboldtræner.

Siden 2009 har han arbejdet med at skabe større arbejdsglæde og mere handlekraftige medarbejdere.

Hans metoder baserer sig på den nyeste forskning inden for arbejdsglæde og handler om at træne virksomheder og ansatte i at skabe arbejdsglæde i praksis.