Giv en ung den bedste start på studiet og karrieren

Kender du en ung, der lige er startet på en videregående uddannelse? Så har vi et godt tilbud til jer begge. 

Er du glad for dit medlemskab, og har du lyst til at give det gode videre til en nystartet studerende? Så har du nu muligheden. **
 
Studerende på en videregående uddannelse kan nemlig blive gratis studiemedlem af CA. Vi hjælper dem med at komme godt i gang med studiet - og få et godt studieliv, så de er endnu bedre rustet, når de kommer ud på arbejdsmarkedet.  
 
Og lige nu kan I også begge få et Luksusgavekort! 
 
Hvis den studerende melder sig ind i CA inden den 30. september, så får du et Luksusgavekort på 100 kr. og den studerende får et Luksusgavekort på 200 kr. 
 
Luksusgavekortet kan bruges til 100-vis af butikker, fx IKEA, ILVA, Jysk, Zalando, Magasin, wellness og spaophold, restauranter og meget mere. 
 
Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden. Så modtager den du anbefaler en mail om at melde sig ind.
Ligeså snart, at vi har modtaget indmeldelsen, sender vi jeres gavekort.  

Med indsendelsen af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem.

Decorative