Karriereskift – sådan skaber du nye veje i din karriere

Hvor går du hen, når du gerne vil finde nye veje i din karriere? 

Vi lever i en foranderlig tid. Ting bliver hurtigere og hurtigere uaktuelle pga. hastighed, teknologi og almindelig foranderlighed. Fag og brancher uddør, og vi skal blive længere på arbejdsmarkedet. Vi skal kunne omstille os og indrette os på nye opgaver og nye jobfunktioner. 

Denne e-bog er skrevet til dig, der gerne vil arbejde aktivt med din karriererejse. Den kan støtte dig til nye overvejelser, hjælpe dig til at se muligheder, give inspiration og motivation til handling. 

E-bogen er inddelt i 5 kapitler, som tilsammen udgør en strategiplan for dig, der gerne vil gå nye veje i karrieren.

Bestil e-bogen "Karriereskift"

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Karriereskift - CA karrierepartner og a-kasse

INDHOLD

Decorative Vejen til karriereskift

Decorative Særligt til dig der er blevet opsagt

Decorative Afklaring

Decorative Kend dig selv

Decorative Brug dit netværk

Decorative Hvad er du bange for?

Decorative Gør noget

Decorative Gode tips og bøger

Sanne Juel, forfatter

Om forfatteren - Sanne Juel

Karriereskift er skrevet af Sanne Juel, der er kursus- og kommunikationsansvarlig i CA.

Sanne er selv en erfaren karriereskifter med en baggrund som bankassistent, produktionsleder, yogalærer, journalist, businesscoach, stresscoach, trivselsrådgiver, underviser, facilitator, karriererådgiver og selvstændig konsulent.

Siden 2007 har Sanne Juel skrevet artikler og blogs til CA. Hun har også medvirket i CA’s podcasts om 'Det gode arbejdsliv', og har desuden skrevet e-bogen Stresshåndtering og skrevet væsentlige dele af e-bøgerne Jobbet er dit og Få en god eksamen.