Karriereskift – sådan skaber du nye veje i din karriere

Hvor går du hen, når du gerne vil finde nye veje i din karriere? 

Vi lever i en foranderlig tid. Ting bliver hurtigere og hurtigere uaktuelle pga. hastighed, teknologi og almindelig foranderlighed. Fag og brancher uddør, og vi skal blive længere på arbejdsmarkedet. Vi skal kunne omstille os og indrette os på nye opgaver og nye jobfunktioner. 

Denne e-bog er skrevet til dig, der gerne vil arbejde aktivt med din karriererejse. Den kan støtte dig til nye overvejelser, hjælpe dig til at se muligheder, give inspiration og motivation til handling. 

E-bogen er inddelt i 5 kapitler, som tilsammen udgør en strategiplan for dig, der gerne vil gå nye veje i karrieren.

Bestil e-bogen "Karriereskift"

** Ja tak, jeg ønsker at modtage e-bogen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

Karriereskift - CA karrierepartner og a-kasse

INDHOLD

 Vejen til karriereskift

 Særligt til dig der er blevet opsagt

 Afklaring

 Kend dig selv

 Brug dit netværk

 Hvad er du bange for?

 Gør noget

 Gode tips og bøger

Om forfatteren - Sanne Juel

Karriereskift er skrevet af Sanne Juel, der er karriererådgiver i CA.

Sanne er selv en erfaren karriereskifter med en baggrund som bankassistent, produktionsleder, yogalærer, journalist, businesscoach, stresscoach, trivselsrådgiver, underviser, facilitator og selvstændig konsulent.

Siden 2007 har Sanne Juel skrevet artikler og blogs til CA. Hun har også medvirket i CA’s podcasts om 'Det gode arbejdsliv', og har desuden skrevet e-bogen Stresshåndtering og skrevet væsentlige dele af e-bøgerne Jobbet er dit og Få en god eksamen.