LinkedIn online kursus

Dette gratis online kursus er til dig, der vil arbejde målrettet på din LinkedIn-profil og de muligheder, den giver dig. Bliv klogere på, hvordan LinkedIn understøtter din faglige profil online og din jobsøgning.

Dette online kursus giver dig mulighed for at optimere din profil. Hvad enten du er nybegynder eller rutineret, kan du løfte din profil ved at arbejde bevidst med søgeord, din storytelling og din målgruppe.

Vi har sammensat et online LinkedInkursus bestående af 4 videoer med en tilhørende arbejdsbog, og krydret det med artikler, som du kan gennemgå, (og genbesøge) når det passer dig.

Du lærer:

  • at arbejde aktivt med dit netværk
  • LinkedIns søgefunktion
  • gode råd til hvordan du udfylder din profil

Som CA-medlem kan du finde mere inspiration her: Kursusoversigt - gratis kurser, workshops mv.

Rigtig god fornøjelse! 

** Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

Udarbejdet af erfarne karriererådgivere

Materialet er udarbejdet af CA's egne karriererådgivere.

Vores karriererådgiverne har mange års erfaringer bag sig - både fra den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Alle CA's rådgivere er uddannede til at varetage opgaver inden for jobcoaching, jobrådgivning, stresscoaching, samtaletræning og rekruttering.

Her kan du læse mere om CA's karriererådgivning