Online jobsøgningskursus om CV og ansøgning

Dette online kursus er til dig, der hjælper dig med at skære helt ind til benet og kommunikere målrettet i både CV og ansøgning hvorfor du skal til samtale..

Dette online kursus er lavet til dig, der vil arbejde struktureret med CV og ansøgning. Når du har været igennem vores online materialer, ved du hvordan du skal opbygge CV og ansøgning, kommunikere din værdi og italesætte matchet mellem dig og virksomheden - Med andre ord: Hvordan du skriver dig til den næste jobsamtale.    

Vi har sammensat et online jobsøgningskursus bestående af 8 videoer med en tilhørende arbejdsbog, og krydret det med artikler og en e-bog, som du kan gennemgå, (og genbesøge) når det passer dig.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke! 

** Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

Udarbejdet af erfarne karriererådgivere

Materialet er udarbejdet af CA's egne karriererådgivere.

Vores karriererådgiverne har mange års erfaringer bag sig - både fra den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Alle CA's rådgivere er uddannede til at varetage opgaver inden for jobcoaching, jobrådgivning, stresscoaching, samtaletræning og rekruttering.

Her kan du læse mere om CA's karriererådgivning