Jeg er lige blevet opsagt

Er du blevet opsagt, kan du få hjælp fra CA med det samme, også selvom du har et langt opsigelsesvarsel med løn.

Er opsigelsen sket på korrekt grundlag?

Du bør sikre dig, at du får en skriftlig opsigelse med korrekt opsigelsesvarsel, at opsigelsen er sket på et juridisk korrekt grundlag og at du kompenseres i henhold til gældende regler.

Hvis du er medlem af CA Advokathjælp gennem CA+, kan du få hurtig hjælp med dette på telefon 5945 4040 eller på advokat@ca.dk.

Husk, at du skal være medlem af CA advokathjælp i mindst 6 måneder for at få fuld adgang til ordningen.

 

Kom hurtigt i gang med jobsøgningen

Er du ikke blevet tilbudt et outplacement forløb af din arbejdsgiver, eller ønsker du et supplement til dette forløb? CA tilbyder dig konkrete værktøjer til jobsøgningen herunder udbytterige kurser og personlig karriererådgivning.

Brug CA til at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere.

 

Når opsigelsesperioden udløber

Hvis du er ledig, når opsigelsesperioden med løn udløber, så skal du tilmelde dig på jobnet.dk senest på din første ledighedsdag samt udfylde ledighedserklæringen online hos CA.

Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke når at starte i et nyt job, inden din opsigelsesperiode udløber.

 

Gratis outplacement med CA

Det er desværre kun de færreste, der bliver tilbudt et outplacement-forløb af deres arbejdsgiver, når de bliver opsagt. Ifølge tal fra konsulenthuset Ballisager er det kun hver ottende. 

Det gør CA nu noget ved! Vi har skabt Outplacement med CA, som har fokus på, at få vores opsagte medlemmer i job, før de bliver ledige.