Foredrag/gå-hjem-møde

Bliv klogere på kundepsykologi

Få indblik i spørgeteknikker, og lær at blive mere nærværende og autentisk, så du kommer igennem med dit budskab.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
16. april 2020
CA Gentofte Smakkedalen 2 2820 Gentofte
17:00
19:30

OM ARRANGEMENTET

Ønsker du at få indsigt i dine kunders hjerner, så der er flere, der vælger at handle med dig, eller så du nemmere kan sælge dine idéer i din virksomhed? Deltag på dette gå hjem-møde, og bliv dygtigere til kundepsykologi og salg.

Gå hjem-mødet tager udgangspunkt i dig som person. Målet er, at du bliver endnu dygtigere til at arbejde med dig selv og de mennesker, du møder på vej i dit ”salgsarbejde” – hvad enten du har et produkt/en ydelse at sælge, eller du skal overbevise andre om dit synspunkt.

Finder du altid frem til din modparts største udfordring, når du holder møder? Mange er meget fokuserede på deres eget produkt/budskab eller på det næste spørgsmål, de skal stille. Faktisk er de så fokuserede på, hvad de selv skal sige og gøre, at de glemmer at være nærværende og lytte autentisk. På gå hjem-mødet lærer du spørgeteknikker og træning i at tale mindre og lytte mere ved dine møder.

Om oplægsholderen
Søren Lindhardt er en aktiv foredragsholder, som har holdt foredrag for mere end 7.500 virksomhedsejere de seneste år. Han har stiftet syv virksomheder i sin karriere med medejende direktører, hvoraf fire virksomheder er solgt for tocifrede millionbeløb. I dag er Søren hovedaktionær i online marketingsbureauet Onmondo A/S og Lindhardt A/S, hvor han hjælper virksomheder med at udvikle deres forretnings- og salgskompetencer digitalt og personligt. Han brænder for at hjælpe andre med at blive dygtigere til salg og kommunikation med andre mennesker, og hans succesopskrift er: ”Alt skal foregå på kundens banehalvdel”.

Målgruppe
Gå hjem-mødet er primært relevant for dig, der vil lære mere om kundepsykologi og salg. Du lærer at forstå dine kunders eller kollegers beslutningsproces, så du kan lukke flere ordrer eller komme igennem med dine synspunkter. Og det gælder uanset, om du er leder, selvstændig eller medarbejder.

Arrangementet er både åbent for CA-medlemmer og folk, der ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger (eller venner) med, dog skal alle tilmeldes særskilt via det overstående link.

Praktisk info.
Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.

Det er gratis at deltage. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.