Webinar

Bliv klogere på kundepsykologi

Få indblik i kundepsykologi og spørgeteknikker, og lær at blive mere nærværende og autentisk, så du kommer igennem med dit salg eller dit budskab

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
29. september 2020
CA Webinar
17:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

Ønsker du at få indsigt i dine kunders hjerner, så der er flere, der vælger at handle med dig, eller så du nemmere kan sælge dine idéer i din virksomhed? Deltag i dette webinar, og bliv dygtigere til kundepsykologi og salg.

Webinaret tager udgangspunkt i dig som person. Målet er, at du bliver endnu dygtigere til at arbejde med dig selv og de mennesker, du møder på vej i dit ”salgsarbejde” – hvad enten du har et produkt/en ydelse at sælge, eller du skal overbevise andre om dit synspunkt.

Finder du altid frem til din modparts største udfordring, når du holder møder? Mange er meget fokuserede på deres eget produkt/budskab eller på det næste spørgsmål, de skal stille. Faktisk er de så fokuserede på, hvad de selv skal sige og gøre, at de glemmer at være nærværende og lytte autentisk. Under webinaret lærer du spørgeteknikker og træning i at tale mindre og lytte mere ved dine møder, som betyder, at du får meget mere ro i dit salg.

Om oplægsholderen
Søren Glavind Lindhardt er en aktiv foredragsholder, som har holdt foredrag for mere end 7.500 virksomhedsejere de seneste år. Han har stiftet og investeret i otte virksomheder i sin karriere med medejende direktører, hvoraf fire virksomheder er solgt for tocifrede millionbeløb. I dag er Søren hovedaktionær i online marketingsbureauet Onmondo A/S og Lindhardt A/S, hvor du får hjælp til at udvikle dine forretnings- og salgskompetencer analogt, digitalt og personligt. Han brænder for at hjælpe andre med at blive dygtigere til salg og kommunikation med andre mennesker, og hans succesopskrift er: ”Alt skal foregå på kundens banehalvdel”.

Målgruppe
Webinaret er primært relevant for dig, der vil lære mere om kundepsykologi og salg. Du lærer at forstå dine kunders eller kollegers beslutningsproces, så du lukker flere ordrer eller komme igennem med dine synspunkter. Og det gælder uanset, om du er leder, selvstændig, salgs- eller kundeservicemedarbejder.

Arrangementet er både åbent for CA-medlemmer og folk, der ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger (eller venner) med, dog skal alle tilmeldes særskilt via det overstående link.

Praktisk info.
Det er gratis at deltage.

Du modtager et link til webinaret, et par dage før afholdelse.

Vær opmærksom på, at webinaret afholdes af Lindhardt A/S i deres webinarsystem. Dine data bliver ikke opbevaret i deres system efter webinaret er afholdt. Når du logger på, registrer du dig selv som gæst (du skal både bruge navn og mailadresse). Systemet skal både bruge dit fornavn og dit efternavn. Du er velkommen til at skrive dit fornavn og ”X” (eks. ”Anna X”), hvis du ikke har lyst til at tilføje dit efternavn.