Webinar

Bliv klogere på PRINCE2® projektledelse

Få information om og overblik over verdens mest benyttede projektstyringsmetode.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
17. september 2020
CA Webinar
17:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

Har du overvejet en PRINCE2®-certificering, men er usikker på om det er det rigtige for dig? Eller er du bare nysgerrig på metoden, og hvad den kan bruges til? Så er dette webinar noget for dig.

Under webinaret får du både information om PRINCE2®-metoden og eksempler på at bruge den i praksis. Den erfarne underviser, Jesper Vilstrup, giver dig indblik i, hvorfor det er verdens mest benyttede projektstyringsmetode, hvad du kan bruge den til, og hvordan du bliver certificeret PRINCE2-projektleder.

Webinaret giver dig følgende:
• Indblik i hvad PRINCE2®-metoden er og bruges til.
• Eksempler på brug af metoden i praksis.
• Overblik over mulighederne for at blive PRINCE2®-certificeret projektleder.
• Svar på dine spørgsmål om metoden og uddannelsesmulighederne.

Om foredragsholderen
Jesper Vilstrup har stor erfaring med at undervise i PRINCE2®. Han varetager undervisningen på de PRINCE2®-kurser, som CA udbyder sammen med Peak Consulting Group.

Målgruppe
Webinaret er relevant for alle, der er nysgerrige på at vide mere om PRINCE2® som projektstyringsmetode. Du kan også deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt på ovenstående link.

Praktisk info
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig via linket her på siden.

CA sender alle tilmeldte et link til webinaret, et par dage før afholdelse.

Du kan deltage via computer, smartphone eller tablet.

Vær opmærksom på, at webinaret afholdes sammen med Peak Consulting Group i deres webinarsystem. Dine data bliver ikke opbevaret i deres system efter webinaret er afholdt. Når du logger på, registrer du dig selv som gæst (du skal både bruge navn og mailadresse). Systemet skal både bruge dit fornavn og dit efternavn. Du er velkommen til at skrive dit fornavn og ”X” (eks. ”Anna X”), hvis du ikke har lyst til at tilføje dit efternavn.

Læs mere om PRINCE2 Foundation med certificering til CA-medlemspris