Webinar

De mest populære agile metoder og frameworks

Hvilke forudsætninger er der for at få agile metoder til at virke, hvor er faldgruberne, og hvad skete der med den gode gamle projektleder?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
22. oktober 2020
CA Webinar
17:00
18:15

OM ARRANGEMENTET

Hvad virker hvor, og hvad skal der til for overhovedet at få agile metoder til at virke? Under webinaret vil Annette Vendelbo tage dig på en helikoptertur hen over de mest anvendte agile metoder. Du vil høre, hvorfor agile metoder ikke er ligetil og om fordele og ulemper ved hver metode. Til sidst kigger vi på, hvad der skete med den gode gamle projektleder.

Efter webinaret vil du bedre kunne vurdere, om ”agile” er noget for jer, og hvilken agil vej der kan passe i dit team eller din organisation. Du vil høre om teknikker, som du selv kan bruge i dit arbejde. Du vil forstå, hvordan den klassiske projektleder passer ind, og hvilken rolle denne kan spille.

Målgruppe
Webinaret har fokus på nogle lidt komplekse emner. Det vil derfor være en fordel, hvis man har erfaring med projektledelse/ledelse eller har et vist kendskab eller en interesse for agile metoder eller er involveret i eller beslutningstager i forbindelse med agile implementeringer eller transformationer.

Om taleren
Annette Vendelbo er agil ekspert, coach og underviser samt forfatter og foredragsholder. Hun har holdt utallige foredrag om ”agile” på internationale konferencer, agile events, i netværk og diverse virksomheder. Annette har +30 års erfaring og en lang track record fra store globale konsulentfirmaer.

Hun grundlagde sit firma, Xvoto, i 2008, og har siden starten været 100 % fokuseret på agile systemer, og hvordan man får dem til at virke optimalt. Hun har planlagt og styret adskillige agile transformationer og hjulpet ledere og teams med at holde deres agile tiltag på sporet.

Annette har en lang række certificeringer i både klassiske og agile projektmetoder og frameworks. Hun underviser i Scrum og Kanban og samarbejder bl.a. med Kanban University og Project Management Institute’s globale organisation bl.a. omkring deres agile initiativer.