Webinar

Den digitale kunderejse

Sådan får du kunderne til at vælge dig.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
27. januar 2022
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

Hvad sker der, når en potentiel kunde bliver stimuleret til at købe et af jeres produkter eller en af jeres ydelser?

Hvor starter de deres research?
Hvilken rejse begiver de sig ud på?
Hvad er deres digitale vaner, adfærd og krav til jer på denne rejse?

Kan du svare på ovenstående?

Hvis du tøver, så bliver der lang vej til at lukke en ordre i 2022, hvor op mod 95% af de aktivt søgende starter kunderejsen på digitale medier, hvad enten de ender med at købe online, eller i en butik.

Når folk starter kunderejsen på digitale medier, har de nøjagtig samme krav til hjælp og faglighed, som hvis de stod i en butik eller havde besøg af en fysisk sælger. Langt de fleste virksomheder har ikke styr på deres ”digitale call center” – og det koster på bundlinjen.

Succes på den digitale kunderejse, handler ikke om at opfinde den dybe tallerken eller kaste sig over en masse nye tiltag. Det handler om at gøre det, du altid har gjort, og udnytte teknologien til at gøre det nemmere, mere tilgængeligt og bedre – og på den måde tilpasse jer til brugernes adfærd og krav.

Under foredraget vil taleren, Peter Schjødt, tage dig i gennem den digitale kunderejse på et overordnet niveau på en både saglig og underholdende måde. Han sætter spot på udvalgte emner, viser cases og gennemgår eksempler, så foredraget bliver så anvendeligt, at du efterfølgende kan gå hjem og implementere det i jeres strategi, uden der skal investeres i dyre konsulenttimer.

Om taleren
Peter Schjødt har hjulpet virksomheder og brands som LEGO, Bauhaus, Telenor, Movia, Team Danmark, Anders Matthesen og en masse andre med at få styr på deres digitale fundament. Peter har afholdt over 300 foredrag, senest som Keynote speaker på MarketingCamp 2021.

Målgruppe
Webinaret er relevant for dig, der arbejder med digitale medier, online kunderejse og salg, marketing, kommunikation og/eller strategi.

Praktisk info.
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig her på siden.
Vær OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.