Webinar

Det usynlige jobmarked – uopfordret jobsøgning

Analyser viser, at det usynlige jobmarked er større end det synlige jobmarked. Få indblik i hvordan du udnytter den viden proaktivt i din jobsøgning, i forhold til de job, der ikke bliver slået op

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
15. juli 2021
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Vi arbejder med at ændre mindset og målsætning for dine uopfordrede henvendelser, og med hvad du konkret kan gøre. I samspil med de øvrige deltagere, sparrer du om, hvordan du kan se dit netværk som en stærk medspiller. Webinaret er tilrettelagt, så du blandt andet deltager aktivt via breakout rooms med ca. fem deltagere i hvert rum.

Dit udbytte
• Webinaret giver dig inspiration til at ændre dit mindset til en mere proaktiv tilgang til
skabelsen af nye muligheder i din jobsøgning
• Redskaber til hvordan du kan række ud og tage kontakt proaktivt

Målgruppe
Webinaret er for alle CA-medlemmer, der ønsker at blive inspireret og sparre omkring at få indsigt i det usynlige jobmarked og derefter handle proaktivt i jobsøgningen

Underviser
CA´s karriererådgivere

Praktisk information
Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.