Webinar

Det usynlige jobmarked – uopfordret jobsøgning

Analyser viser, at det usynlige jobmarked er større end det synlige jobmarked. Få indblik i hvordan du udnytter den viden proaktivt i din jobsøgning, i forhold til de job, der ikke bliver slået op

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
16. november 2021
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Ca. 50% af alle jobs på det danske arbejdsmarked bliver aldrig slået op. I stedet besættes det gennem netværk eller uopfordrede ansøgninger. Og ca. hvert tredje job i det offentlige besættes udenom stillingsopslag.
Din tilgang - dit ”mindset” - og din målsætning er derfor afgørende for, om du kommer i spil til de ”usynlige jobs”. Få inspiration til hvordan du sætter fokus på mulighederne i uopfordrede henvendelser, og håndgribelig inspiration til, hvordan du kan henvende dig og komme i gang.

Dit udbytte
• Webinaret giver dig inspiration til at ændre dit ”mindset”, til en mere proaktiv tilgang i udviklingen fra jobsøger til mulighedsskaber
• Redskaber til hvordan du kan selv kan række ud og tage kontakt uopfordret eller gennem dit netværk
• Konkrete eksempler på andres måder at henvende sig på.

Målgruppe
Webinaret er for alle CA-medlemmer, der ønsker at blive inspireret og få indsigt i det usynlige jobmarked og derefter selv handle proaktivt.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Varighed
Webinaret varer 1 time.

Praktisk information
Du får tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.
To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m.

Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.
Du kan på ca.dk/medlemstilbud se alle de tilbud vi har til dig samt datoer og tidspunkter for kommende webinarer.