Webinar

Det usynlige jobmarked – uopfordret jobsøgning

Analyser viser, at det usynlige jobmarked er større end det synlige jobmarked. Få indblik i hvordan du udnytter den viden proaktivt i din jobsøgning, i forhold til de job, der ikke bliver slået op

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
24. februar 2022
CA Webinar
10:00
11:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Ca. 50% af alle jobs på det danske arbejdsmarked bliver aldrig slået op. I stedet besættes det gennem netværk eller uopfordrede ansøgninger. Og ca. hvert tredje job i det offentlige besættes udenom stillingsopslag.
Din tilgang - dit ”mindset” - og din målsætning er derfor afgørende for, om du kommer i spil til de ”usynlige jobs”. Få inspiration til hvordan du sætter fokus på mulighederne i uopfordrede henvendelser, og håndgribelig inspiration til, hvordan du kan henvende dig og komme i gang.

Dit udbytte
• Inspiration til at ændre dit ”mindset”
• En proaktiv tilgang i udviklingen fra ”jobsøger” til ”mulighedsskaber”
• Redskaber til hvordan du kan selv kan række ud og tage kontakt uopfordret eller gennem dit netværk
• Konkrete eksempler på andres måder at henvende sig på

Målgruppe
CA-medlemmer, der ønsker at blive inspireret og få indsigt i det usynlige jobmarked og derefter selv handle proaktivt.

Varighed
1 time.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Praktisk information

Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start.

Vi optager ikke webinaret og du vil ikke kunne se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os. Du kan på ca.dk/medlemstilbudse alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer.