Webinar:

Empowerment - Styrken til at handle selv

Genfind styrken i din karriere eller i din jobsøgningsproces.

Udbytte

Kender du det, at dine tanker bliver en begrænsning for, hvad du tror, du kan og ikke kan? At problemstillinger kan vokse sig så store, at du føler dig handlingslammet? At du ønsker, du kunne handle uden helt at vide, hvor du skal gribe fat? 

Vi ønsker, at inspirere dig til at blive chefen i dit eget liv, og blive din egen bedste sparringspartner. 

Dit udbytte

  • Du skaber et overblik over punkter i dit liv, hvor du ønsker at tage styrken tilbage til dig selv, så du kan handle på det, du gerne vil
  • Du får hjælp til at skabe en handlingsplan skridt for skridt, som vil give dig oplevelsen af at være i konstruktiv proces. 
  • Du bliver bevidst om dine tankemønstre og lærer at stille kritiske spørgsmål til de tanker, der ikke bidrager positivt til dine ønsker og mål. 

Målgruppe

Webinaret er for CA-medlemmer, der ønsker en handlingsplan til at genfinde deres egen styrke i jobsøgningsprocessen eller i deres karriere. 

Underviser

CA´s karriererådgivere.

Praktisk information

Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

11. maj 2021, 10:00-11:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem
23. juni 2021, 15:00-16:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem