Webinar

Empowerment - Styrken til at handle selv

Empowerment - Styrken til at handle selv

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
20. august 2020
CA Webinar
09:30
10:30

OM ARRANGEMENTET

Genfind styrken i din karriere eller i din jobsøgningsproces

Indhold
Kender du det, at dine tanker bliver en begrænsning for, hvad du tror, du kan og ikke kan?
At problemstillinger kan vokse sig så store, at du føler dig handlingslammet?
At du ønsker, du kunne handle uden helt at vide, hvor du skal gribe fat?

Udbytte
Vi ønsker, at inspirere dig til at blive chefen i dit eget liv. Blive din egen bedste sparringspartner, pudse brillerne og holde fokus på dine muligheder frem mod dine mål.

Dit udbytte
• Du skaber et overblik over punkter i dit liv, hvor du ønsker at tage styrken tilbage til dig selv, så du kan handle på det, du gerne vil
• Du får hjælp til at skabe en handlingsplan skridt for skridt, som vil give dig oplevelsen af at være i konstruktiv proces.
• Du bliver bevidst om dine tankemønstre og lærer at stille kritiske spørgsmål til de tanker, der ikke bidrager positivt til dine ønsker og mål.

Målgruppe og pris
Webinaret er for CA-medlemmer, der ønsker en handlingsplan til at arbejde med at genfinde deres egen styrke i jobsøgningsprocessen eller i deres karriere.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Teknik?
Via mail får du tilsendt link til webinaret fra os dagen inden. Webinaret varer 1 time. Log dig gerne på 5-10 min. før start for at tjekke lyd og teknik. Brug gerne headset. Vær opmærksom på at din bekræftelsesmail kan havne i dit spam-filter.

Praktisk info
Webinaret optages ikke og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Du kan på www.ca.dk under medlemstilbud se alle vores øvrige tilbud, samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).