Webinar

Empowerment – Styrken til at handle selv

Genfind styrken i din karriere eller i din jobsøgningsproces

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
22. februar 2022
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
• Er dine tanker en begrænsning for, hvad du tror, du kan og ikke kan?
• Vokser problemstillinger sig så store, at du føler dig handlingslammet?
• Ønsker du at ændre din situation, men ved ikke hvordan?

Dit udbytte
Vi ønsker, at inspirere dig til at blive din egen bedste ven, så du er chefen i dit eget liv, så du kan holde fokus på dine mål og muligheder.

• Få skabt et overblik over punkter i dit liv, hvor du ønsker at tage styrken tilbage til dig selv, så du kan handle på det, du gerne vil
• Du får hjælp til at skabe en handlingsplan skridt for skridt, som vil give dig oplevelsen af at være i en konstruktiv proces.
• Du bliver bevidst om dine tankemønstre og lærer at stille kritiske spørgsmål til de tanker, der ikke bidrager positivt til dine ønsker og mål.

Målgruppe
CA-medlemmer der ønsker en handlingsplan, så du kan genfinde din egen styrke i jobsøgningsprocessen eller i din karriere.

Varighed
1 time.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Praktisk information
Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start.

Vi optager ikke webinaret og du vil ikke kunne se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os. Du kan på ca.dk/medlemstilbud se alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer.