Kursus

Er du klar til projektledelse?

Projektlederrollen er ofte attraktiv for studerende og nyuddannede – måske også for dig? Styrk dit kendskab til projektlederens værktøjer, metoder og ansvar.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
24. marts 2020
CA Gentofte, Smakkedalen 2, 2820 Gentofte
09:00
14:30

OM ARRANGEMENTET

Udvalgte emner på kurset
• Arbejdet med projektledermodeller
• Arbejdet med projektfaser
• Typer af processtyringsværktøjer
• Håndtering og motivation af forskellige personlighedstypologier
• Projektledelse som situationsbestemt ledelse

Mål og udbytte
Efter kurset står du med et stærkere og mere nuanceret kendskab til projektledelse. Du lærer, hvad der skal til for at blive en succesfuld projektleder og får en dybere indsigt i, om projektledelse er noget for dig.

Målgruppe
Kurset er KUN for studiemedlemmer og nyuddannede medlemmer hos CA, der har interesse i at få en dybere forståelse af projektlederens metoder og opgaver.

Ser du projektledelse indgå som et væsentligt element i dit fremtidige ønskejob, og vil du gerne vil vide mere om projektlederrollen og blive god til at navigere din fremtidige udvikling, så er dette kursus noget for dig.

Underviser
Mikael Ravnkilde Møller, Karriererådgiver i CA.

Praktisk information
OBS! Kurset afholdes kun i Gentofte. Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand, og sandwiches.

Deltagelse på kurset er gratis, men vi opkræver et gebyr på 250 kroner for tilmeldte, der udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).