CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Webinar

Forandringer – måske en ny mulighed

Forandringer er en temmelig konstant faktor og et vilkår i vores arbejdsliv! De er nødvendige for at følge med udviklingen, men de skal være meningsfulde og skabe værdi!

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
14. maj 2020
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

Hvordan forholder du dig til de forandringer, der sker omkring dig i forhold til ændring af arbejdsrutiner, systemer og i organisationen? Kan du følge med, og hvordan gør du det?

Indhold
I dette webinar vil vi arbejde med begrebet forandringer, hvordan de opleves, hvordan de tackles, og hvordan de skaber en ny virkelighed og påvirker din hverdag. Vi vil sætte fokus på fundamentet for den gode forandring og give dig indsigt i, hvordan du kan finde mening og mod samt se mulighederne og give dig redskaber til at tackle forandringer på den bedste måde for dig.

Mål & Udbytte
- Du får indsigt i fundamentet for den gode forandring!
- Du får indsigt i hvordan vi som mennesker reagerer på forandringer!
- Du får konkrete værktøjer til hvordan du kan tackle forandringer!

Bemærk
Dette er ét ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde ét enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaet for de andre webinarer ser du nedenfor.

- Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare?
- Forandringer - måske en ny ulighed
- Siger du nogen gange "ja" når du burde sige "nej"
- Relationer på jobbet

Målgruppe
CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber, der kan øge trivsel på jobbet
Som IKKE-medlem kan du ligeledes tilmelde dig og deltage i webinaret.

Forudsætninger for at deltage
Du skal have en PC eller MAC med den seneste Adobe Flash Player installeret og med internetadgang. Desuden skal du anvende et headset eller benytte dig af de højttalere, der er indbygget.

Praktisk info
Link til webinaret vil blive tilsendt til deltagere pr. e-mail 1-2 dage før webinarstart
- Log ind på webinaret ved brug af det fremsendte link (URL) og registrer dig selv som gæst (brug både fornavn og efternavn)
- Log ind i god tid og anvend ”Audio Setup Wizard” (som du finder i menuen under Meetings) til at tjekke din lyd.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).

*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.