CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Kursus

Forhandlingsteknik – Indgå i forhandlinger med overskud

Få en grundlæggende forståelse for psykologien bag forhandlingsprocessen. Vi øver kommunikation og strategier til din næste tur ved forhandlingsbordet.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
04. juni 2020
CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C
09:30
15:30

OM ARRANGEMENTET

Forhandlingsteknik er et begynderkursus, som introducerer deltagerne til grundlæggende parametre inden for forhandling. Kurset ser på de psykologiske mekanismer, som er i spil, samt konkrete værktøjer til brug før og under forhandlingen.
Da forhandlingsdisciplinen grundlæggende er et håndværk, bliver der lagt stort vægt på konkret case-arbejde i løbet af dagen.
Vi træner Win-Win-forhandling, og du lærer at tackle den type konflikter, der typisk opstår under forhandlinger. På kurset bliver der vekslet mellem praktiske øvelser og oplæg fra underviseren.

Målgruppe
Kurset henvender sig primært til CA-medlemmer med ingen eller begrænset forhandlingserfaring.

Underviser
Lars Christian Andersen, Karriererådgiver i CA.

Praktisk info
Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og frokost.
Kurset er gratis, men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).