Foredrag/gå-hjem-møde

Forøg trivslen i dit arbejdsliv

Find ud af, hvad trivsel er for dig, og hvordan du kan øge trivslen for dig selv og i de sammenhænge, du indgår i.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
22. maj 2019
CA Odense (Coworking Plus), Kochsgade 31 C, 2. sal, 5000 Odense C
17:00
19:30

OM ARRANGEMENTET

Ord som arbejdsglæde, tilfredshed, work-life balance, mening og lykke florerer meget, når man taler om at lykkes og have et godt liv. Og dybest set handler det om AT TRIVES.

Under gå hjem-mødet vil foredragsholderen sætte fokus på, hvad trivsel er, tage temperaturen på din trivsel og ikke mindst gøre det konkret, hvordan vi kan påvirke og kapitalisere vores trivsel.

Arrangementet bliver faciliteret af Gitte Schoppe/Dorthe Almdal og vil indbefatte input fra forskningens verden, deltagerinvolvering og enkle konkrete byggesten til at styrke din og dine omgivelsers trivsel.

Om foredragsholderen
Foredragsholderne er Dorthe Almdal, som er karriererådgiver, coach og underviser i trivsel hos CA.

Målgruppe
Alle medlemmer af CA kan deltage. Du kan også deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt på ovenstående link.

Praktisk info
Der vil blive serveret en sandwich og lidt at drikke til arrangementet.

Deltagelse er gratis - men vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).

*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.