Kursus

InDesign & Photoshop (for studerende)

Få en grundlæggende introduktion til de grafiske værktøjer InDesign & Photoshop, og kom godt i gang med egne designs og billedbehandling.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
03. marts 2020
CA Kolding, House of Innovation, Jernbanegade 27, 6000 Kolding
09:00
16:00
Deadline for tilmelding er desværre overskredet

OM ARRANGEMENTET

InDesign
Du lærer de grundlæggende funktioner i Adobe InDesign. Du vil efter kurset være i stand til at opsætte simple tryksager og selv designe annoncer, brochurer og flyers. Du lærer at arbejde med
• Tekst - typografier og grundlæggende grafiske principper
• Billeder - beskæring og kreative effekter
• Farver - RGB og CMYK
• Klargøring af fil til tryk eller print

Photoshop
Her lærer du de grundlæggende funktioner for billedredigering. Du vil efter kurset være i stand til at behandle billeder, lave farvekorrigering og retouchere billeder. Du lærer at arbejde med
• Beskæring, rotation og tilpasning af billeder
• Skarphed og farver i billeder
• Fritlægning af genstande i billeder
• Forskellige billedformater – JPEG, GIF etc.

Målgruppe
Kurset er for alle CA's medlemmer, der har interesse i at blive introduceret til værktøjerne InDesign & Photoshop og lære, hvilke opgaver programmerne typisk bliver brugt til at løse.

Forberedelse
Dette kursus henvender sig til dig, der enten aldrig har prøvet at arbejde med InDesign og Photoshop før eller har meget lidt erfaring med det.

Download prøveversioner af InDesign & Photoshop
Hvis du ikke allerede har softwaren installeret, skal du inden kursusstart have downloadet en prøveversion af Adobe InDesign CC og Photoshop CC (på engelsk, da det er den engelske version, der undervises ud fra).

Der vil blive sendt en mail ud med et link til download kort før kurset, så du også efterfølgende kan bruge prøveversionen, som er gældende i 7 dage. Har du tidligere haft en prøveversion, kan du muligvis ikke downloade en ny version med brug af den samme mailadresse.

Underviser
Underviseren er fra Advanced Multimedia Group, en del af Aarhus Universitet.

Praktisk information
Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich.

Du skal medbringe din egen PC/Mac med installeret Adobe InDesign CC og Photoshop CC (eventuelt som Adobes prøveversion).

Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk, mrk. InDesign og Photoshop eller telefon 3314 9045.

CA’s Persondatapolitik
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer & Gå hjem-møder) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).
Ved tilmelding til IT-kurser videregiver vi dit navn, fødselsdato og e-mailadresse til vores eksterne oplægsholder, som udelukkende bruger oplysningerne til at registrere din deltagelse.