Foreningsarrangement

Investering for studerende - Trends og tendenser i et turbulent marked

Bliv klogere og skab din egen gevinst på aktiemarkedet i 2020 og de kommende år

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
06. oktober 2020
CA SAB Webinar
17:00
18:30

OM ARRANGEMENTET

Om arrangement
Er du interesseret i investering, og føler du er kommet for sent ind i et rekordhøjt aktiemarked? Frygt ej. I samarbejde med CBS Food Hub præsenterer vi semestrets investeringsevent!

Kom til CA X CBS Food Hubs investeringsaften, hvor Steen Jakobsen Chief Investment Officer SaxoBank og Torsten Bech Seniorporteføljemanager Maj Invest Kontra, giver indsigt i deres forudsigelser af trends/tendenser i aktiemarkedet i 2020’erne.

Bliv klogere på hvordan du, som studerende, kan skabe gevinst, hvis markedet fortsætter stigningen og hvordan du potentielt skaber gevinst/beskytter din portefølje, hvis du er bekymret for at aktiemarkedet falder, eller en potentiel finanskrise lurer om hjørnet.

Som deltager får du blandt andet:
- Et frisk syn på aktiemarkedet.
- Kendskab til tendenser/trends der vil påvirke aktiemarkedet i 2020'erne.
- Specifikke investeringsmuligheder især med fokus på guld og sølv aktier og andre alternative investeringer, som potentielt har stort potentiale i en usikker periode i økonomien.
- Indblik i hvordan Covid-19 påvirker dig og din aktiestrategi i fremtiden.
- Kendskab til ETF’er og Fonde, samt indblik i deres fordele, risiko og hvad man skal se efter.

Information om talerne

Steen Jakobsen, Chief Investment Officer Saxo Bank:
Som head of SaxoStrats teamet, Saxo Banks in-house hold af eksperter, er Steen Jakobsen ansvarlig for alt research der inkluderer kvartalsvise Outlooks, makroøkonomiske tendenser, tendenser på akti- emarkederne, politiske events og centralbankers ageren.

Steen Jakobsens tilgang til handel og investering er tankevækkende, og han er ikke bange for at mod- sige konsensussen, hvilket ofte sparker debatten i gang. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem gæsteoptrædener på internationale finans medier som CNBC, BLOOMBERG og CNN.

Torsten Bech, Seniorporteføljemanager Maj Invest Kontra:
Torsten Bech har arbejdet med aktieinvesteringer siden 2000 og har siden 2007 været ansat i Maj Invest. Her er Torsten dels senioranalytiker med fokus på bl.a. finansielle aktier og kapital overvejelser i børsnoterede og unoterede selskaber, dels porteføljeforvalter og medansvarlig for Maj Invest Kontra og Maj Invest Makro.

Afdelingen Kontra arbejder med aktivklasser, der traditionelt virker som beskyttelse i perioder med uro og bobler på de finansielle markeder.

Praktisk
Grundet Covid-19 restriktioner er dette event blevet konverteret til et webinar.

Du får tilsendt link til webinaret senest 1 time før webinaret afholdes.

Dette event er arrangeret af CA Student Advisory Board - København. Vær med når vi inviterer oplægsholdere med interessante og relevante budskaber, der kan inspirere dig til et bedre studieliv, hjælpe dig til afklaring af dit karrierevalg, give tips til, hvordan du lander drømmejobbet og meget mere!

Lige nu søger vi nye medlemmer til hele landet (Aalborg, Århus, Odense og København). Læs mere her: www.studiepartner.dk/ca-student-advisory-board-sab/