Webinar

Jobsamtalen – Sådan bliver jobbet dit

Vejen til dit nye job går gennem jobsamtalen, uanset om det er online eller ved et fysisk fremmøde. Få viden, indsigt og værktøjer så du lykkes til din næste jobsamtale – og jobbet bliver dit

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
10. marts 2022
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Heldet følger den, der har forberedt sig. Kom derfor godt forberedt til din jobsamtale, uanset om det er et online eller et fysisk jobinterview.

Vi guider dig gennem de enkelte trin og giver dig inspiration, gode råd og værktøjer, der er lige til at bruge i samtalesituationen. Webinaret lægger op til aktiv deltagelse.

Dit udbytte
Du får indsigt i;

• Hvordan du bedst forbereder dig til jobsamtalen
• Hvordan du gennemfører jobsamtalen succesfuldt
• Hvordan du følger op på din samtale med virksomheden

Målgruppe
CA-medlemmer, der ønsker at optimere deres performance til jobsamtalen

Varighed
1 time.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Praktisk information
Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start.

Vi optager ikke webinaret og du vil ikke kunne se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os. Du kan på ca.dk/medlemstilbudse alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer.