Webinar

Jobsamtalen – Sådan bliver jobbet dit

Vejen til dit nye job går gennem jobsamtalen, uanset om det er online eller ved et fysisk fremmøde. Få viden, indsigt og værktøjer så du lykkes til din næste jobsamtale – og jobbet bliver dit

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
18. november 2020
CA Webinar
10:00
11:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Vær godt forberedt til jobsamtalen. Uanset om det er en online jobsamtale eller et fysisk jobinterview, så handler det om, hvordan du gennemfører jobsamtalen succesfuldt.
På en time guider vi dig gennem de enkelte trin og giver dig inspiration, gode råd og værktøjer der er lige til at bruge i samtalesituationen. Webinaret lægger op til aktiv deltagelse.
Dit udbytte

Du vil få indsigt i;
• Hvordan du bedst forbereder dig til jobsamtalen (online og ved fysisk fremmøde)
• Hvordan du gennemfører jobsamtalen succesfuldt
• Forskelle og lighedspunkter i jobsamtalen, hvis det er fysisk fremmøde eller online via skærm

Målgruppe
Webinar workshoppen er for alle CA-medlemmer, der ønsker at optimere deres performance til jobsamtalen uanset om den foregår online eller face-to-face.
Underviser
CA´s karriererådgivere.
Praktisk info
Umiddelbart efter tilmelding vil du modtage en mail fra os med link til webinaret. Det kan du direkte sætte i din Outlook kalender. Modtager du ikke noget fra os indenfor et par timer, så vær opmærksom på, at din bekræftelsesmail kan være havnet i dit spam-filter

På selve dagen logger du dig ind på webinaret (gerne lidt før tid så teknikken afprøves) ved brug af det fremsendte link og registrerer dig selv som gæst (brug gerne både fornavn og efternavn). For at du - og de øvrige deltagere - får størst udbytte, forudsætter vi, at du bruger headset og åbner dit webcam.

Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer. Webinaret optages ikke og sendes derfor ikke ud efterfølgende.

OBS: Det er ikke tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s kurser/webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med CA.