Webinar

Ledelse af fremtidens digitale arbejdsliv

Tag det bedste med fra krisen og forløs medarbejdernes uundgåelige forventninger til et mere digitalt og fleksibelt arbejdsliv.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
02. september 2020
CA Webinar
10:00
11:00

OM ARRANGEMENTET

Vil du træde ud på den anden side af corona som thought leader? Og med muligheden for mere effektivitet og arbejdsglæde hos dine medarbejdere?

Som leder i fremtidens digitale arbejdsliv er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken kultur I belønner på arbejdspladsen. Hvordan du flytter fokus fra ‘jeg kan se dig, ergo arbejder du’ til ‘bare du når dine resultater, er jeg ligeglad med, hvor du er, og hvornår og hvor meget du arbejder’. Det er nemlig fremtiden.

På baggrund af over 200 besvarelser har talerne taget temperaturen på danskernes arbejdsliv post-corona. Det har givet interessante svar, som du får indblik i under webinaret.

Det er nu, du som chef skal gribe muligheden for radikalt at ændre på jeres arbejdsformer og træde i karakter som thought leader. Sådan en mulighed opstår sjældent.

Under webinaret vil talerne bl.a. komme ind på:
• De 5 niveauer af proaktivitet, som løfter jer videre. Det handler om fleksibilitet, hjemmearbejdspladsen, teknologi, indretning af kontoret og arbejdskulturen.
• Hvordan I kan gentænke arbejdsformer, indretning og kultur.
• Hvad siger medarbejderne? Vi har fået en ”new normal” og medarbejderne har lært, hvordan de bedst leverer.
• Bud på overvejelser som kan hjælpe dig med at belyse arbejdslivet fra forskellige vinkler.

Om foredragsholderne
Julie Kristine Strange er partner og CEO i Master Danmark, bestyrelsesmedlem og founder af HR Future Lab. Hendes brændstof er skæringspunktet mellem HR og teknologi og at skabe målbare resultater mellem mennesker og forretning. Læs mere på: www.master.dk

Astrid Haug er digital rådgiver i Astrid Haug Bureau, bestyrelsesmedlem og forfatter til en række bøger om sociale medier, digitalisering og kommunikation. Hun har i mange år beskæftiget mig med de forandringer, sociale medier og teknologi har for vores hverdag og virksomheder. Læs mere på: www.astridhaug.dk

Målgruppe
Webinaret er primært relevant for ledere og HR-folk.

Du kan også deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt via ovenstående link.

Praktisk info
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig via linket her på siden.

CA sender alle tilmeldte et link til webinaret, et par dage før afholdelse. Du kan deltage via computer, smartphone eller tablet.