Foredrag/gå-hjem-møde

Mindfulness: Øget nærvær, reduceret stress og større arbejdsglæde

Har du og din virksomhed brug for at finde sunde løsninger på stressudfordringer? Få indsigt i, hvordan mindfulness kan hjælpe og oplev mindfulness i egen krop og sind.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
12. september 2019
CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C
17:00
20:00

OM ARRANGEMENTET

Gå hjem-mødet afholdes af Jacob Andersen, ejer af virksomheden SAMSPIL NU.

På mødet kommer vi ind på følgende:
• Hvad er stress og hvad gør stress ved os og vores omgivelser?
• Hvad er mindfulness og hvordan gør man?
• Hvordan anvendes mindfulness til at reducere stress i virksomheder?

Gå hjem-mødet tager udgangspunkt i forskningsbaseret anvendelse af mindfulness, nærmere betegnet programmet Mindfulness-baseret Stressreduktion (MBSR). MBSR er et 8-ugers træningsprogram, som har en række dokumenterede effekter i forhold til at reducere stress og stressrelaterede helbredsproblemer.

Du går fra gå hjem-mødet med øget indsigt i, hvordan mindfulness kan hjælpe dig og din arbejdsplads mod øget nærvær, reduceret stress og større arbejdsglæde. Arrangementet består både af oplæg, mindfulness-øvelser og dialog.

Om foredragsholderen
Jacob Andersen er organisationskonsulent og underviser i Mindfulnessbaseret Stressreduktion fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Han driver virksomheden SAMSPIL NU (https://samspil.nu/), som indarbejder forskningsbaseret mindfulness i organisationsverdenen. Jacob har baggrund som ledelseskonsulent i Danfoss, Rambøll og Banedanmark.

Målgruppe
Alle medlemmer af CA kan deltage. Endvidere kan du deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger (eller venner) med, dog skal alle tilmeldes særskilt på det overstående link.

Praktisk info.
Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.

Det er gratis at deltage til arrangementet, når du tilmelder dig via CA. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.