Kursus

Mindfulness og Mentaltræning

Mindfulness er konkrete og brugbare teknikker til at blive mere nærværende og til stede i nuet, så du bliver fokuseret og kan træffe bedre beslutninger.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
13. marts 2020
CA Gentofte Smakkedalen 2 2820 Gentofte
09:30
15:30

OM ARRANGEMENTET

Mange af os har en hektisk hverdag, med arbejde, børn, socialliv og ikke mindst de forventninger vi stiller til os selv og omgivelserne.

Mindfulness handler om evnen til nærvær i dagligdagen og fokus på at være til stede i nuet - selvom kaos er omkring os – og det kan bruges i arbejdslivet, i jobsøgningen og i privatlivet.

Ikke mindst kan Mindfulness bruges til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så du rent faktisk bliver mere effektiv, samtidig med at du begynder at leve dit liv, mens det foregår.

Dette kursus er en introduktion til Mindfulness, hvor du bliver introduceret til forskellige meditations- og mentaltræningsøvelser og lærer om filosofien og teorien bag mindfulness.

Det forventes, at du deltager aktivt i både øvelser og debat. Mobiltelefoner skal være slukket, når du er i kursuslokalet, da det er vigtigt at være 100% til stede for at få det optimale ud af kurset.

Målgruppe
Kurset er for alle CA-medlemmer.

Praktisk info
Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich.

Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045

CA’s Persondatapolitik for medlemmer
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).