CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Kursus

Mindfulness og mentaltræning - Udvidet

Vi går i dybden med Mindfulness og mentaltræning med specielt fokus på selvledelse og opmærksomhedstræning i din hverdag.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
08. juni 2020
CA Gentofte Smakkedalen 2 2820 Gentofte
09:30
15:30

OM ARRANGEMENTET

Forudsætning for at deltage i kurset
Du kan kun deltage i dette kursus, hvis du har deltaget i vores kursus Mindfulness og mentaltræning.

Det er op til dig, hvor lang tid der går mellem, at du deltager på de 2 kurser, men vi stiller det krav, at du skal have haft mulighed for at reflektere over Mindfulness teknikkerne i din hverdag, som du har lært på Mindfulness og mentaltræning.

Indhold
Dette kursus har specielt fokus på opmærksomhedstræning og selvledelse. Det handler om at være mere nærværende og tage ansvar for det liv, du gerne vil leve. Det skaber muligheder, indre ro og livsglæde.

Du lærer at gå mere i dybden med Mindfulness og mentaltræning og få det implementeret i din hverdag. Det vil sige, vi ikke kun taler om at træne sindet og hjernen, men rent faktisk også gør det.

Underviser
Rikke Østergaard, Erhvervssociolog og forfatter til bøgerne ’TAK!’ og ’Sluk Emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger’.

Praktisk info
• Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich.
• Mobiltelefonen skal være slukket under kurset, ikke kun af hensyn til underviseren og de andre deltagere, men også for din egen opmærksomheds skyld.
• Vi skal på kurset ud og gå og træne mindful walking, så tag tøj på til vejret og fornuftige sko.

Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).