Kursus:

Mindfulness som ledelsesredskab

Med mindfulness får du redskaber til lede med større integritet og autentisk styrke. Du får også et bredere perspektiv og kan tænke mere innovativt.

Lederrollen i dag spænder vidt. Den stiller krav til et autentisk lederskab, fokus på bundlinjen, evnen til at træffe beslutninger for forretningens bedste, empati i forhold til medarbejderne og så skal lederen desuden være online og tilgængelig. Samtidig er verden omkring travl, uforudsigelige og kompleks. Derfor er mindfulness nu et meget vigtigt redskab til at håndtere den moderne leders virkelighed.

Vi vil på kurset arbejde med mentaltræningsteknikker, så du som leder bliver opmærksom på dine tanke- og handlemønstre. 

Når du træder et skridt tilbage og observerer tankeprocesserne, mens de foregår, bliver du i stand til at bryde automatiske vanemæssige kæder af følelses- og adfærdsmæssige reaktioner. En af gevinsterne er, at du får et bredere perspektiv på tingene og forstærker din evne til at navigere med endnu større grad af integritet og autentisk styrke. Og så kan du anvende nuets muligheder til at tænke innovativt og til at udnytte en større del af din hjernekapacitet.

Kurset er en blanding af mindfulness øvelser og teori. Vi arbejder også med praktiske arbejdsredskaber, der skærper din vision og din prioritering. Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til mindfulness fra tidligere kurser.

Målgruppe

Kurset er forbeholdt ledere og HR-ansvarlige, som arbejder med at rådgive ledere.

Underviser

Rikke Østergaard Christensen, Erhvervssociolog og forfatter til bøgerne ’Sluk Emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger’ og ’TAK!’. 

Praktisk info

Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

Målgruppe

Kurset er forbeholdt ledere og HR-ansvarlige, som arbejder med at rådgive ledere.

Pris

Kurset er GRATIS og forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Er du endnu ikke CA-medlem? 
Bliv medlem af CA og nyd godt af de mange fordele.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette kursus.