Foredrag/gå-hjem-møde

Mindre snak – mere værdi under dine møder

Fjern fyldet i dine møder, og gør din arbejdsdag mindre kompleks. Integrer stilhed, og styrk din hjerne, kommunikation og beslutningskraft.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
25. februar 2020
CA Gentofte Smakkedalen 2 2820 Gentofte
17:00
19:30

OM ARRANGEMENTET

Hvis du går til mange møder, er du nok underlagt den norm, der skaber stress, misforståelser og dårlige beslutninger: Normen om konstant tale.

På dette gå hjem-møde giver Bastian Overgaard dig indblik i hjerneforskning om konsekvenserne af overkommunikation og viden om, hvordan aktiv stilhed kan hæve den kollektive intelligens og samarbejdet i dit team.

Du lærer grundprincipperne for ’silent co-creation’ - en metode, der kan styrke fælles samskabelse og samtidig skabe rum for individuel ro og refleksion.

Bastian vil komme ind på:
• Hvorfor ingen rigtig hører det, du siger.
• Hvorfor mange elsker at tale (mere end der er behov for).
• Hvordan du sætter stilhed på agendaen (bogstaveligt talt).
• Hvordan du også bruger stilhed til at skabe tillid, nærvær og respekt i dine relationer.

Målet er at give dig som leder, projektleder eller mødeansvarlig konkrete idéer til, hvordan du skaber bæredygtige og effektive møder. Er du mødedeltageren, som ofte sidder fanget i meningsløse møder, vil foredraget give dig konkrete argumenter for at fjerne fyldet.

Om foredragsholderen
Bastian Overgaard har udviklet det innovative mødeværktøj ’silent co-creation’, som er omtalt i medier som Forbes, Børsen Executive, DR TV-Avisen og Politiken. Han har sat stilhed på dagsordenen i flere C20-virksomheder og offentlige organisationer, hvor stilhedsværktøjet har skabt effektive møder, højere trivsel og bedre samarbejde.

Som en af tidens efterspurgte foredragsholdere er han kendt for at levere sine visionære pointer med humor, stor faglig viden og imponerende nærvær.

Praktisk info.
Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.

Det er gratis at deltage. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.