Webinar

Neuroleadership

Når viden om din største ressource - hjernen - kan sikre din succes som leder.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
27. oktober 2020
CA Webinar
17:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

Mentaltræningsekspert, ledelsesrådgiver og sociolog Rikke Østergaard vil under dette inspirerende webinar introducere dig til hjernen på en nem og underholdende måde.

Mental sundhed i virksomheden smitter fra toppen og ned gennem hele organisationen. Vores hjerne er vores vigtigste ressource som ledere. Hvis din hjerne er i balance, kan du træffe gode beslutninger, tænke klart, skabe fremdrift og fokusere på det vigtigste i dagligdagen. Hvis din hjerne og mentale sundhed er ude af balance sker det modsatte. Dit team lider under det, det skaber stress, fejlprocenten stiger, sygefraværet stiger og arbejdsglæden daler.

Under dette webinar vil du lære om, hvordan du som leder kan:
• Bruge spejlneuroner til at skabe sammenhold i teamet.
• Undgå stress og følelsesmæssig hijacking i dit team.
• Styrke dit teams neuroplasticitet - sørge for at du og dine medarbejdere holder jer skarpe, fokuserede og kan tænke innovative tanker.
• Skabe et mindset som reflekterer den leder du vil være og den kultur du vil se i dit team.

Rikke Østergaard tager ledelse til et helt nyt niveau. Webinaret trækker både på årtusind gamle traditioner, den nyeste hjerneforskning og progressiv viden inden for samfunds- og humanvidenskaber.

Om foredragsholderen
Rikke Østergaard er forfatter til bestsellerbøgerne ’Sluk Emhætten - træn din hjerne og træf bedre beslutninger’ og ’TAK - der er altid noget at være taknemmelig for’. Til efteråret udkommer hun med sin næste bog, ’Mental Sundhed i arbejdslivet’, som handler om, hvordan lederen kan ændre hele sit team ved at stille skarpt på den følelsesmæssige smittefare i hverdagen.

Rikke underviser på nogle af landets førende bestyrelses- og ledelsesuddannelser og er en eftertragtet foredragsholder. Læs mere om hende her: rikkeostergaard.com/da

Målgruppe
Målgruppen er primært ledere.

Praktisk info
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig via linket her på siden.

CA sender alle tilmeldte et link til webinaret, et par dage før afholdelse.