Kursus:

Nudg dig selv til fremtidens job

Adfærdsdesign kan være et vigtigt redskab til at motivere dig selv til jobsamtalen og få den bedste version af dig selv frem. Lær at snyde dig selv med enkle teknikker. Ved hjælp af adfærdsdesign lærer du et par greb til, hvordan du kan nudge dig selv til fremtidens job.

Indhold

Redskabskurset tager afsæt i, at du deltager aktivt sammen med de øvrige kursister om at løse cases sammen. Fokus er på jobsøgning – hvor I øver jer sammen.

  • Hvad, ”tænker” du, er dine forhindringer i at få et godt job?
  • Hvordan kan du flytte fokus henimod det, du vil opnå, i stedet for at have fokus på din begrænsninger?
  • Kender du dine egne indre overbevisninger?

Kurset er en blanding af oplæg og øvelser. 

Der vil blive taget hul på emner om hjernens neuroplasticitet, research, ego kontra selvværd, visualiseringer, tillid kontra angst. Du skal nudge dig selv til at være den bedste version af dig selv. Hvis virksomheden ikke kan lide den ”pakke” – so be it. Lær at lægge tvivlen lidt til side.  

Målgruppe

Kurset er for CA-medlemmer der ønsker indsigt i, hvordan de via adfærdsdesign bedre kan skaffe sig adgang til deres fremtidige job.

Forberedelse hjemmefra

Kom med en udfordring, som du kunne tænke dig at ”nudge” dig selv på. Hvis du drømmer om at ændre andre omkring dig, så lærer du, at det går via dig og din adfærd overfor dem.

Underviser

Rikke Østergaard, Erhvervssociolog og forfatter til bøgerne ’TAK’ og ’Sluk Emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger’. 

Praktisk info

Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Mobiltelefonen skal være slukket under kurset, ikke kun af hensyn til underviseren og de andre deltagere, men også for din egen opmærksomheds skyld. 
Kurset er gratis for CA-medlemmer. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.
 

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette arrangement.