Webinar

Nudge din jul med taknemmelighed

Få indblik i hvordan du kan bruge taknemmelighed som et effektivt nudgingredskab til at skabe en god julemåned uden stress og jag.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
03. december 2020
CA Webinar
10:00
11:00

OM ARRANGEMENTET

Julemåneden er for mange en stressende tid, hvor der forventes at være overskud og nærvær, samtidig med at der for mange er et stort arbejdspres og et fokus på det materielle i form af gaver. I en tid som denne, kan vi have brug for at give vores julemåned et servicecheck. Det er en oplagt chance for at lave nye vaner, hvor der er fokus på nærvær og taknemmelighed, fremfor stress og jag.

Mentaltræningsekspert, ledelsesrådgiver og sociolog Rikke Østergaard vil under dette inspirerende webinar, komme ind på nudging-teknikker til, hvordan du kan påvirke andre- og dig selv til at ændre stemningen både på arbejdet og privat i juletiden.

Under webinaret vil du få indblik i, hvordan du kan:
• Bruge nudging som et redskab til at skabe en god julemåned på arbejdet og privat.
• Bruge taknemmelighed til at mindske stress og skabe hygge og nærvær i familien.
• Bruge taknemmelighed til at skabe mental sundhed i julen og i livet generelt.
• Ændre stemningen fra negativitet til glæde i julen.

Webinaret trækker på årtusind gamle traditioner, den nyeste hjerneforskning og progressiv viden inden for samfunds- og humanvidenskaber.

Om foredragsholderen
Rikke Østergaard er forfatter til bestsellerbøgerne ’Sluk Emhætten - træn din hjerne og træf bedre beslutninger’ og ’TAK - der er altid noget at være taknemmelig for’. Efter jul udkommer hun med bogen ’Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben – En guide til hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet’, som handler om, hvordan lederen kan ændre hele sit team ved at stille skarpt på den følelsesmæssige smittefare i hverdagen.
Rikke underviser på nogle af landets førende bestyrelses- og ledelsesuddannelser og er en eftertragtet foredragsholder. Læs mere om hende her: https://www.rikkeostergaard.com/da/

Målgruppe
Målgruppen er alle der gerne vil have mere balance i hverdagen, både i julen og generelt.

Praktisk information
Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem det gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart modtager du en reminder-mail igen med linket til webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Vær OBS. på at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os