Netværksarrangement

Online Company Day

Deltag og mød Carlsberg, GN Store Nord, DTU, og Unilever.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
07. oktober 2020
CA Webinar
09:30
12:30

OM ARRANGEMENTET

CA inviterer, i samarbejde med ovenstående virksomheder, til et spændende online event, hvor du kan ”møde” repræsentanter fra de deltagende virksomheder, høre om deres hverdag, og få inspiration til din fremtidige jobsøgning.

Arrangementet består af korte oplæg fra de repræsentative virksomheder, en paneldebat om ”fremtidens arbejdsliv”, hvor virksomhederne fortæller lidt om de forandringer, der hos dem følger med i kølvandet på corona og diskuterer mulige scenarier for fremtiden, samt Q&A-sessions, hvor du kan stille spørgsmål til virksomhederne.

Agenda
• Velkomst
• Korte virksomhedspræsentationer
• Paneldebat om ”fremtidens arbejdsliv”
• Q&A med hver af de deltagende virksomheder
• Opsamling og tak for i dag

Eventen giver dig mulighed for at få et indblik i hverdagen i hver af de deltagende virksomheder samt høre om mulighederne for job. Derudover er det en unik anledning til at blive klogere på, hvad de kigger efter i en ny medarbejder, hvordan deres rekrutteringsproces ser ud eller få gode tips til dit CV fra erfarne recuitere og HR-konsulenter. Til de korte Q&A-sessions kan du nemlig stille virksomhederne de spørgsmål, der kan hjælpe dig videre i din jobsøgning.

Målgruppe
Arrangementet er både for kandidatstuderende, nyuddannede og folk med flere / mange års erfaring.