Foredrag/gå-hjem-møde

Orden i økonomien, overskud i hverdagen

Kom, og hør om,hvordan du kan få et bedre overblik over din privatøkonomi i studietiden

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
30. oktober 2019
CBS, Solbjerg Plads 3, Frederiksberg 2000 - lokale SP113
17:00
18:45

OM ARRANGEMENTET

Formål med eventet
Har du gået med tanker om at investere i bolig eller aktier? Og er du interesseret i at få tips og tricks til at administrere din daglige økonomi bedre? Så kom til eventet ‘Orden i økonomien, overskud i hverdagen’, hvor Jacob Wunderlich og Rune Dalager fra Danske Bank samt Erik Riis Andreasen vil gøre os klogere på disse spørgsmål.

Der vil også være mulighed for networking i hyggelige omgivelser med snacks, hvor du kan stille uddybende spørgsmål og få yderligere tips og tricks.

Program
16.50-17.00: Registrering
17.00-17.10: Oplæg ved CA a-kasse og CBS Food Hub
17.10-17.35: Oplæg ved Erik Riis Andreasen
17.35-17.45: Pause
17.45-18.10: Oplæg ved Jacob Wunderlich og Rune Dalager fra Danske Bank
18.10-18.45: Q&A session, networking og tak for i dag

Målgruppe
Målgruppen er studerende, der er interesserede i at få bedre overblik over deres privatøkonomi, og som gerne vil blive klogere på mulighederne for investering i blandt andet bolig. Arrangementet er åbent for alle studerende, og det er ikke et krav, at du er medlem af CA a-kasse.

Praktisk information
Der vil blive serveret snacks og drikkelse til eventen.

Det er gratis at deltage til arrangementet, når du tilmelder dig via CA. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 50 kr., hvis du udebliver uden afbud. Det er muligt at melde afbud ved at afmelde gennem din bekræftelsesmail samt skrive til os på ca@ca.dk eller ringe på 3314 9045.

CA’s persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).

*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.