Videokursus:

Sådan får du dit første job

Få afklaret dine kompetencer, og ram rigtigt med dine jobmål. Få nye jobsøgningsværktøjer til den uopfordrede ansøgning og aktivering af dit netværk.

Dette forløb er for dig, der er ny på arbejdsmarkedet, og som har brug for at sætte ord på dine kompetencer og karriereretning – og som gerne vil stille skarpt på arbejdet med CV og ansøgning.

Indhold:

  • De 4 karriereretninger; hvad kendetegner dig?
  • Kompetenceafklaringsøvelser baseret på uddannelse, studiejob og andre erfaringer
  • Analyse af stillingsopslag
  • CV og ansøgning 
  • Få hul på det proaktive
  • Brug af virksomhedsdatabaser i jobsøgningen

På workshoppen får du nye perspektiver på dine kompetencer og din karriereprofil fra de andre deltagere og nye indsigter i, hvad du drives af og trives med. 

Du får inspiration til bedre at analysere stillingsopslag, så du kan skrive et målrettet CV og en målrettet ansøgning. 

Når workshoppen er forbi, har du taget stilling til, hvad du har brug for at arbejde yderligere med og lagt en plan for, hvad dine næste skridt er, og hvem du skal involvere i din plan for at lykkes. 

Udbytte:

Du får værktøjer, der gør dig mere afklaret i forhold til, hvad du kan, og hvad du vil, med afsæt i dit studie, dit studiejob og andre områder. På den måde kan du optimere dit karrierevalg og målrette din jobsøgning. 

Forventet tidsforbrug til forberedelse:

Arbejdet med video og arbejdsbog tager i hvert fald et par timer afhængigt af, hvor langt du er i din proces, inden du går i gang med kurset. 

Fordelene ved også at deltage i en workshop:

Hvis du deltager i workshoppen, får du nye perspektiver på dine kompetencer og din karriereprofil fra de andre deltagere og nye indsigter i, hvad du drives af og trives med.

Du får inspiration til bedre at analysere stillingsopslag, så du kan skrive et målrettet CV og en målrettet ansøgning.

Når workshoppen er forbi, har du taget stilling til, hvad du har brug for at arbejde yderligere med og lagt en plan for, hvad dine næste skridt er, og hvem du skal involvere i din plan for at lykkes. Vi opfordrer til at deltagerne hjælper hinanden med netværksbaseret opfølgning, så læringen bliver brugt efter workshoppen. 

Målgruppe:

Kurset er for alle CA-medlemmer, der har afsluttet deres uddannelse inden for de seneste 1-2 år.

Du står overfor at skulle ud på arbejdsmarkedet og tage hul på din karriere. Derfor ønsker du at øge din afklaring af kompetencer og karriereretning for at forbedre dine karrierevalg og jobsøgning.

 

Direkte adgang til videokurset >

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login med NemID.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for workshops til dette kursusforløb.