Webinar

Sådan optimerer du dit ansøgningsmateriale

Lær, hvordan du kan optimere dit ansøgningsmateriale, så du skiller dig ud og får formidlet din profil så positivt som muligt med den erfaring og baggrund, du har.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
12. august 2020
CA Webinar
10:00
11:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
En stor del af alle rekrutteringer foregår stadig ved, at du sender/uploader et traditionelt CV og ansøgning til arbejdsgiveren. Samtidig er konkurrencen hård inden for mange brancher.
I dette webinar er hovedfokus på den optimale opbygning af dit CV i forhold til timing af de enkelte elementer og opstilling på en læsevenlig måde.

Vi gennemgår, hvordan du kan skrive en ansøgning, der udtrykker din motivation på en overbevisende måde.

Dit udbytte

• Du bliver i stand til at opstille et optimalt CV
• Du får indsigt i, hvordan du bedst fremstiller din profil, så den peger mod det job du søger
• Du får konkrete anvisninger på, hvordan du skriver en ansøgning, der overbeviser modtageren om din motivation, sælger dine budskaber og giver dig det bedste udgangspunkt for en personlig samtale.

Målgruppe
Webinaret er for alle CA-medlemmer, der ønsker at optimere deres ansøgningsmateriale og forøge deres chancer for at komme til samtale.

Underviser
CA´s karriererådgivere.

Praktisk info
Via mail får du tilsendt link til webinaret fra os dagen inden, og vær opmærksom på, at din bekræftelsesmail kan være havnet i dit spam-filter

På selve dagen logger du dig ind på webinaret (gerne lidt før tid så teknikken afprøves) ved brug af det fremsendte link og registrerer dig selv som gæst (brug gerne både fornavn og efternavn).
Brug gerne headset for en bedre oplevelse.
Webinaret optages ikke og sendes derfor ikke ud efterfølgende.
Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.