CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Webinar

Sådan optimerer du dit CV og din ansøgning

Når du er jobsøgende, er det helt basalt at kunne udfærdige et fyldestgørende og overskueligt CV og skrive en målrettet ansøgning. En stor del af alle rekrutteringer foregår stadig konventionelt, ved at du sender/uploader et traditionelt CV og ansøgning til arbejdsgiveren. Samtidig er konkurrencen hård inden for mange brancher. Du kan være oppe imod mange andre ansøgere. Så hvordan skiller du dig ud, gør dig positivt bemærket og får formidlet din profil så positivt som muligt med den erfaring og baggrund, du har.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
01. april 2020
CA Webinar
10:00
11:00
Deadline for tilmelding er desværre overskredet

OM ARRANGEMENTET

Indhold
I dette webinar vil vi først gennemgå den optimale opbygning af dit CV i forhold til timing af de enkelte elementer og opstilling på en læsevenlig måde. Dernæst vil viser vi, hvordan du kan skrive en ansøgning, der udtrykker din motivation på en overbevisende måde, og argumenterer på en salgs teknisk effektiv måde. Principperne bag metoderne i dette webinar, bygger på viden fra hjerneforskning og kognitiv psykologi. Det vil sige viden omkring, hvordan vi mennesker træffer beslutninger og perception, altså hvordan hjernen opfatter de forskellige elementer.

Mål & Udbytte
• Du bliver i stand til at opstille et optimalt CV, hvor du i høj grad styrer læserens tolkning af dit indhold
• Du får indsigt i, hvordan du bedst fremstiller din profil, så den peger mod det job du søger
• Du får konkrete anvisninger på hvordan du skriver en ansøgning, der overbeviser modtageren om din motivation, sælger dine budskaber og giver dig det bedste udgangspunkt for en eventuel samtale.

Målgruppe
CA-medlemmer der ønsker at optimere deres ansøgningsmateriale og forøge deres chancer for at komme til samtale
Er du IKKE medlem af CA, kan du ligeledes tilmelde dig webinaret.

Forudsætninger for at deltage
Du skal have en PC eller MAC med den seneste Adobe Flash Player installeret og med internetadgang. Brug gerne headset.

Praktisk info
Vi sender link til webinaret pr. e-mail 1-2 dage før webinar-start. På selve dagen logger du dig ind på webinaret (gerne lidt før tid så teknikken afprøves) ved brug af det fremsendte link (URL) og registrerer dig selv som gæst (brug både fornavn og efternavn).
Når du logger ind i god tid, og bruger ”Audio Setup Wizard” (som du finder i menuen under Meetings) har du tid til at tjekke din lyd og teknik.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).
*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.