Webinar

Sådan optimerer du dit CV og din ansøgning

Få konkrete eksempler på, hvordan du målretter dit CV og din ansøgning ud fra en analyse af stillingsopslaget.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
09. februar 2022
CA Webinar
09:00
10:30

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Du får ideer til, hvordan du med få ”greb” og viden kan skærpe dit jobsøgningsmateriale, så det passer til virksomhedens behov. Dit CV og din ansøgning skal være personlig og målrettet til virksomheden, så der findes desværre ikke én skabelon, der passer til alle. Vi gennemgår derfor eksempler, som du efterfølgende kan tilpasse til din situation.

Dit udbytte
Vi tager fat på tre emner i webinaret,

1. Analyse af stillingsopslag
2. At skabe et målrettet CV
3. At skrive en ansøgning der skiller sig ud

Der vil være konkrete eksempler undervejs. Webinaret bliver ikke optaget og vi sender ikke slides ud efterfølgende, så vær klar til at tage noter undervejs.

Målgruppe
CA-medlemmer, der har lyst til at få ny indsigt og nye ideer til deres CV og ansøgning.

Varighed
Webinaret varer 1,5 time minutter og der er en lille pause efter ca. 40 minutter. Hvis du har særlige spørgsmål, vil der være mulighed for at blive ”hængende” 10 minutter efter webinaret, hvor vi vil forsøge at svare på spørgsmål.

Undervisere
CA´s karriererådgivere

Praktisk information
Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start.

Vi optager ikke webinaret og du vil ikke kunne se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os. Du kan på ca.dk/medlemstilbud se alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer.