CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Webinar

Siger du nogle gange 'ja', når du burde sige 'nej'?

Siger du nogle gange ja, når du burde sige nej?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
04. juni 2020
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

Vi er alle drevet af vaner, og det sker, at vi styrer gennem store dele af vores hverdag på autopilot. Vi har oparbejdet en rolle, som vi udfylder og spiller godt.
Den rolle kan betyde, at vi bare siger ja, uden egentlig at tage stilling til om det giver mening for os at sige ja, om vi har lyst, om det er noget vi virkelig prioritere, om vi har den rette kompetence til at løfte opgaven, eller om vi overhovedet har tid.

Indhold
I dette webinar vil vi arbejde med evnen til at vælge til og fra. Vi vil fokusere på den kraft, der ligger bag, når du nogle gange får sagt ja, selv om du burde sige nej. Vi vil også arbejde med konsekvensen af dine til- og fravalg, samt træne en metode der gør dig i stand til bedre at vælge, hvornår det er rigtigt for dig at sige ja, og hvornår det er rigtigt for dig at sige nej.

Mål & Udbytte
• Du får indsigt i hvilke parametre, du kan anvende, når du skal vurdere, hvad der er bedst for dig!
• Du får indsigt i, hvordan du bedst fastholder din selvrespekt og vinder andres respekt!
• Du får konkrete værktøjer til at mærke dine egne grænser og metoder til at sige nej på den gode måde!

Bemærk
Dette er et ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde ét enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaet for de andre webinarer ser du nedenfor.

- Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare?
- Forandringer - måske en ny mulighed
- Siger du nogen gange "ja" når du burde sige "nej"?
- Relationer på jobbet

Målgruppe
CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber, der kan øge trivsel på jobbet.
Er du IKKE medlem af CA, kan du ligeledes tilmelde dig webinaret.

Forudsætninger for at deltage
Du skal have en PC eller MAC med den seneste Adobe Flash Player installeret og med internetadgang. Desuden skal du anvende et headset eller benytte dig af de højttalere, der er indbygget.

Praktisk info
Link til webinaret vil blive tilsendt til deltagere pr. e-mail 1-2 dage før webinarstart
Log ind på webinaret ved brug af det fremsendte link (URL) og registrer dig selv som gæst (brug både fornavn og efternavn)

Log ind i god tid og brug, og brug ”Audio Setup Wizard” (som du finder i menuen under Meetings) til at tjekke din lyd.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).

*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.