Kursusforløb:

Skriv CV og ansøgning, så du kommer til jobsamtale

Få styr på opbygningen af CV og ansøgning og lær at skrive så godt, at du snart sidder til jobsamtalen og fortæller om alt det, du kan hjælpe virksomheden med.

At skrive CV og ansøgning er ikke en eksakt videnskab, og der er mange måder at skrive det på. Dette forløb hjælper dig godt på vej til at finde din egen stil inden for den ramme, som oftest virker.

Indhold

Vi arbejder med:

 • Viden om opbygning af CV og ansøgning
 • Analyse af jobannoncen
 • Indhold i CV og ansøgning til et konkret job
 • Inspiration til at finde og skrive den gode historie om dig

Et kursusforløb består af 3 dele

 

 • Forbered dig inden workshoppen
   

  Straks efter tilmelding modtager du en e-mail med link til de materialer – en række videoer og en arbejdsbog – som du skal arbejde med inden workshoppen.

  DEADLINE: Du skal have færdiggjort opgaver og deltaget i en quiz om opgaverne inden workshoppen. Dato for deadline modtager du i en bekræftelsesmail, når du tilmelder dig kurset. Hvis du ikke har forberedt dig med opgaver og quiz, får du ikke et ordentligt udbytte af workshoppen.

 • Selve Workshoppen – kom forberedt

  Workshoppen starter, hvor online-læringen slutter. Vi arbejder videre med udgangspunkt i den viden, du har fået ved online-læringen. Facilitatoren stiller opgaver og giver sparring, men gennemgår ikke materialet igen. 

  Workshoppen bliver en vekselvirkning mellem dialog, øvelser og fokuseret arbejde med dit eget materiale. Vi arbejder videre med udgangspunkt i den viden, du har fået ved online-læringen. Facilitatoren stiller opgaver og giver sparring, men gennemgår <b>ikke</b> materialet igen. 

  På workshoppen arbejder du med dit eget materiale: CV og ansøgning til et konkret job. Du får feedback og idéer fra de andre deltagere og CA's karriererådgiver, som faciliterer workshoppen. 

  Du får også mulighed for at dele dine erfaringer, tanker og overvejelser, så deltagerne sammen hjælper hinanden videre i processen. 

  Workshops afholdes løbende på vores lokale kontorer i Gentofte, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding. (Du kan se listen over kommende datoer og afholdelsessteder og tilmelde dig nederst på denne side.)

 • Opfølgning
   

  Efter workshoppen hjælper deltagerne hinanden med netværksbaseret opfølgning, så læringen bliver brugt. Du kan fx fortsætte sparringen med de andre deltagere i CA's jobcafe om mandagen, hvor der også vil være en karriererådgiver til stede.

Udbytte

Når du har gennemgået online-læring og deltaget aktivt i workshoppen, har du ikke alene fået ny viden, men er også godt i gang med dit CV og din ansøgning.
Du har undervejs både arbejdet med dit eget materiale og delt viden og inspiration med de andre deltagere på workshoppen. Efter workshoppen kan du skrive endnu bedre CV og ansøgning, som bringer dig tættere på jobsamtalen og dit næste job.

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forbedre deres CV og ansøgning. 

Forberedelse er en betingelse for at deltage i workshoppen

Det er en forudsætning for at deltage i workshoppen, at du har gennemgået online-læringen og gennemført den tilhørende quiz inden deadline (se under pkt. 1). Materialet bliver ikke gennemgået igen på workshoppen, så hvis du ikke er forberedt, får hverken du eller de andre deltagere det fulde udbytte af workshoppen. 

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forbedre deres CV og ansøgning. 

Facilitator

Workshoppen faciliteres på skift af CA's dygtige og erfarne karriererådgivere. 

Praktisk information

Når du har tilmeldt dig kursusforløbet modtager du en e-mail med adgang til de materialer, du skal arbejde med i første del, samt bekræftelse af sted og dato for workshoppen.

Direkte adgang til videoerne

Passer kursusdatoen dig ikke? Eller foretrækker du at se og arbejde udelukkende med videoerne?

Her får du direkte adgang til kursusvideoerne.

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login med NemID.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

04. oktober 2018, 12:30-16:00 - CA Aalborg, Regus, Jyllandsgade 20, 9000 Aalborg | Tilmeld, medlem
08. oktober 2018, 09:00-12:30 - CA Gentofte, Smakkedalen 2, 2820 Gentofte | Tilmeld, medlem
06. november 2018, 09:00-12:30 - CA Odense (Coworking Plus), Kochsgade 31 C, 2, 5000 Odense C | Tilmeld, medlem
07. november 2018, 09:00-12:30 - CA Gentofte, Smakkedalen 2, 2820 Gentofte | Tilmeld, medlem
14. november 2018, 09:00-12:30 - CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C | Tilmeld, medlem
11. december 2018, 09:00-12:30 - CA Gentofte, Smakkedalen 2, 2820 Gentofte | Tilmeld, medlem

CA’s Persondatapolitik
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer & Gå hjem-møder) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).