Videokursus:

Skriv CV og ansøgning, så du kommer til jobsamtale

Et grundkursus for dig, som lige er gået i gang med at søge nyt job, og dig, som har søgt job i et stykke tid,men oplever, at dit CV og din ansøgning trænger til en grundlæggende opstramning.

CV og ansøgning har kun ét formål: at blive indkaldt til jobsamtalen, hvor du får mulighed for at fortælle og uddybe, hvorfor du er et godt match til det konkrete job. Og lad det være sagt én gang for alle: der er ikke én løsning eller en facitliste. At ramme plet med CV og ansøgning forudsætter, at du har fokus på din modtager og virksomhedens konkrete behov. 

Indhold:

  • Struktur og indhold i CV og ansøgning
  • Analyse af jobannoncen
  • Research
  • Brutto- og netto-CV
  • Indholdet i den motiverede ansøgning

Sådan foregår det:

  • Når du klikker på videokurset og logger ind med NemId, får du straks adgang til materialerne.
  • Først ser du en række videoer, som gennemgår de klassiske træk i CV og ansøgning. Vi ser på struktur og indhold baseret på CA’s mange års erfaring med rådgivning af kandidater med en profil og karriereønsker, som minder om hinanden. 
  • I arbejdsbogen laver du de indledende øvelser til at arbejde med brutto-CV, research og de første overvejelser ift. indholdet i din motiverede ansøgning til et konkret job.
  • Herefter kan du vælge at arbejde videre på egen hånd eller tilmelde dig en workshop nederst her på siden.

Forventet tidsforbrug til forberedelse:

Arbejdet med video og arbejdsbogen tager ca. 2-4 timer afhængigt af, hvor langt du er i din proces, inden du går i gang med kurset. 

Udbytte:

Når du har været igennem videokurset og arbejdsbogen, har du viden om, hvordan du opbygger brutto-CV og den motiverede ansøgning. 

Fordelene ved også at deltage i en workshop:

Målet er, at du går fra workshoppen med en klar skitse til det målrettede CV og den motiverede ansøgning til et konkret job.
 
På workshoppen bygger vi oven på viden fra videokurset. Og høster frugten af at samarbejde med andre, som er optaget af præcis det samme, som du er: CV og ansøgning, som åbner døren til flere jobsamtaler. Du får mulighed for at dele dine tanker og ideer og blive inspireret af de andre deltagere og CA’s karriererådgiver. Derfor er det vigtigt, at du har set alle videoer og arbejdet med opgaverne i arbejdsbogen, så både du og de andre deltagere får mest muligt ud af samarbejdet på workshoppen.

Målgruppe:

Forløbet er et grundkursus og henvender sig tli alle CA-medlemmer (også studerende), som lige er gået i gang med at søge nyt job, eller som har søgt job i et stykke tid, men oplever, at CV og ansøgning trænger til en grundlæggende opstramning.

Direkte adgang til videokurset >

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for workshops til dette kursusforløb.