Kursus

Skriv CV og ansøgning, så du kommer til jobsamtale - Kursusforløb

Få styr på opbygningen af CV og ansøgning - og lær at skrive så godt, at du snart sidder til jobsamtalen og fortæller om hvad, du kan hjælpe virksomheden med.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
17. juli 2018
CA Aalborg, Regus,- Jyllandsgade 20 - 9000 Aalborg
09:00
12:30
Deadline for tilmelding er desværre overskredet

OM ARRANGEMENTET

At skrive CV og ansøgning er ikke en eksakt videnskab, og der er mange måder udtrykke sig på. Dette forløb hjælper dig til at finde din egen stil inden for den ramme, som oftest virker.

Indhold
Vi arbejder med:

• Viden om opbygning af CV og ansøgning
• Analyse af jobannoncen
• Indhold i CV og ansøgning til et konkret job
• Inspiration til at finde og skrive den gode historie om dig

Kursusforløb i tre dele
Dette er et kursusforløb i tre dele

1. Forberedelse inden workshoppen
Straks efter tilmelding modtager du en e-mail med link til de materialer, du skal arbejde med inden workshoppen: Det er dels online-læring og en arbejdsbog om CV og ansøgning.

DEADLINE: Du skal have færdiggjort opgaver og deltaget i en quiz om opgaverne senest den 16. juli 2018.
Hvis du ikke har forberedt dig med opgaver og quiz, får du ikke et ordentligt udbytte af workshoppen.

2. Selve Workshoppen – tid og sted – kom forberedt

Workshoppen finder sted den 17. juli 2018, kl. 9.00-12.30 i CA Aalborg.
Workshoppen bliver en vekselvirkning mellem dialog, øvelser og fokuseret arbejde med dit eget materiale. Vi arbejder videre med udgangspunkt i den viden, du har fået ved online-læringen. Facilitatoren stiller opgaver og giver sparring, men gennemgår ikke materialet igen.

På workshoppen arbejder du med dit eget materiale: CV og ansøgning til et konkret job. Du får feedback og idéer fra de andre deltagere og CA's karriererådgiver, som faciliterer workshoppen.

Du får også mulighed for at dele dine erfaringer, tanker og overvejelser, så deltagerne sammen hjælper hinanden videre i processen.

3. Opfølgning
Efter workshoppen hjælper deltagerne hinanden med netværksbaseret opfølgning, så læringen bliver brugt. Du kan fx fortsætte sparringen med de andre deltagere i CA's jobcafe om mandagen, hvor der også vil være en karriererådgiver til stede.

Udbytte
Når du har gennemgået online-læring og deltaget aktivt i workshoppen, har du ikke alene fået ny viden, men er også godt i gang med dit CV og din ansøgning.
Du har undervejs både arbejdet med dit eget materiale og delt viden og inspiration med de andre deltagere på workshoppen. Efter workshoppen kan du skrive endnu bedre CV og ansøgning, som bringer dig tættere på jobsamtalen og dit næste job.

Målgruppe
Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forbedre deres CV og ansøgning.

Forberedelse er en betingelse for at deltage i workshoppen
Det er en forudsætning for at deltage i workshoppen, at du har gennemgået online-læringen og gennemført den tilhørende quiz inden deadline (se under pkt. 1). Materialet bliver ikke gennemgået igen på workshoppen, så hvis du ikke er forberedt, får hverken du eller de andre deltagere det fulde udbytte af workshoppen.

CA’s Persondatapolitik
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer & Gå hjem-møder) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).