swipegesture

Start som selvstændig

Webinar CA Webinar
Tænker du på at starte som selvstændig? Tvivler du på, om det er en mulig karrierevej for dig? Er du i den tidlige overvejelsesfase? På webinaret får du input og inspiration til hvilke overvejelser, der er værd at gøre sig inden opstart.
21. maj. 2024 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Indhold Vi beskæftiger os med; Hvilke processer det kræver at starte selvstændig virksomhed. Du får gode eksempler, og forslag til spørgsmål som du kan stille dig selv. Samt hvilke forberedelser, du med fordel kan tage fat på umiddelbart efter webinaret. Der vil være deltagerinvolvering i form at chat, polls m.m.
N.B. Vær opmærksom på altid at kontakte CA for rådgivning, hvis du overvejer at starte som selvstændig. Der er mange regler, som kan få betydning for din ret til dagpenge, så det kræver en grundig vejledning. Dette webinarer handler ikke om hvordan du opretter firma og de tekniske aspekter. Det handler udelukkende om de forberedende øvelser, og de processer du skal igennem inden du starter. Efter webinaret får du tilsendt brugbare links. Dit udbytte Du får indsigt i;
  • Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, inden du starter som selvstændig
  • Hvilke overvejelser du kan gøre dig
  • Hvem kan hjælpe dig videre?
  • Links og støtte til next step
Målgruppe CA-medlemmer, som er i den første fase med overvejelse om - ”at gå selvstændigt” - og som mangler viden eller støtte til at tage næste skridt i processen. Du får ikke færdige løsninger, men inspiration til refleksion og hvor du kan søge mere viden. Varighed 1 time Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.