Webinar

Start som selvstændig

Tænker du på at starte som selvstændig? Tvivler du på, om det er en mulig karrierevej for dig? Hvis du er i den tidlige fase i dine overvejelser, og har brug for lidt online information, så beskæftiger dette webinar sig med nogle af de overvejelser, du evt. kan stå med lige nu.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
11. november 2021
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Webinaret varer en time. Vi har fokus på afklaring af.
Hvorfor du ønsker at starte som selvstændig - Hvilke processer du skal tænke på eller hvor du kan få yderligere information. Du får input til hvilke forberedelser, du med fordel kan tage fat på allerede efter webinaret. Der vil være deltagerinvolvering i form at chat, polls m.m. Vær opmærksom på altid at kontakte CA for rådgivning, hvis du overvejer at starte som selvstændig. Der er mange regler, som kan få betydning for din ret til dagpenge, så det kræver en grundig vejledning.
N.B. Dette webinarer omhandler ikke hvordan du opretter firma og de tekniske aspekter. Det er alene om de forberedende øvelser, og de processer du skal igennem inden du starter. Efter webinaret får du tilsendt brugbare links.

Dit udbytte

Du får indsigt i;
• Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, inden du starter som selvstændig
• Hvilke overvejelser du kan gøre dig
• Hvem kan hjælpe dig videre?
• Links og støtte til next step

Målgruppe
Webinaret er gratis for alle CA-medlemmer.
Det henvender sig til dig, som er i den første fase med overvejelse om - ”at gå selvstændigt” - og måske mangler du viden eller støtte til at tage næste skridt i processen. Du får ikke færdige løsninger, men inspiration til refleksion og hvor du kan søge mere viden.

Underviser
CA´s karriererådgivere

Praktisk information
Du har mulighed for at downloade en APP inden, så du kan tilgå webinaret med bedst mulig lyd og billede. Du modtager automatisk disse informationer på mail, umiddelbart efter du har tilmeldt dig. Gem gerne linket i din kalender. Vær opmærksom på, at mailen kan være havnet i dit spam-filter. To timer før webinarstart modtager du yderligere en reminder mail.
På selve dagen log dig gerne på fem min. før start for at tjekke lyd og teknik.
Registrer dig selv som gæst ved at bruge både fornavn og efternavn. Brug headset for en bedre oplevelse.
Webinaret optages ikke og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Det er ikke tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s kurser/webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med CA.
Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.